Лайфстайл веригата планира разширяване на своята дейност посредством доказания вече

...
Лайфстайл веригата планира разширяване на своята дейност посредством доказания вече
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз

Лайфстайл веригата възнамерява разширение на своята активност чрез потвърдения към този момент бизнес модел
Едва ли има фитнес фен у нас, който не знае за клубовете Pulse Fitness & Spa. Вече над 9 години веригата постанова трендовете във фитнес промишлеността в България като безапелационен водач в начин на живот и уелнес сегмента. Логична стъпка в развиването на компанията е стартирането на личен франчайз.

През януари 2020 година Pulse Fitness & Spa направи крачка в тази посока, отваряйки клуб в Струмица, Македония –. Спортният център се развива повече от добре, което дава упоритостта на мениджмънта на веригата да гледа положително към франчайз развиване както в чужбина, по този начин и на територията на България.

Защо това е сигурна рецепта за триумф? Три аргументи: потвърдена комерсиална марка, създаден бизнес модел, даване на „ ноу-хау “. Всичко това е разполагаем за всеки, който реши да се възползва от предлагането и е утвърден. Още един от плюсовете на Pulse Fitness & Spa франчайза е неговата еластичност и желанието на Pulse Fitness & Spa да се приспособяват към разнообразни по тип и размери пространства.

Желаещите да получат повече информация и да аплайват за франчайз програмата
Абитуриентски мъжки костюми
на Pulse Fitness & Spa могат да го създадат на телефони и както и на имейл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg