Лайфстайл веригата отваря врати за определени фитнес класове от 19

...
Лайфстайл веригата отваря врати за определени фитнес класове от 19
Коментари Харесай

Pulse Fitness със специална инициатива! Десетки групови тренировки с вход свободен!

Лайфстайл веригата отваря порти за избрани фитнес класове от 19 до 25.09!
Колективното упражняване на спорт е мотивиращо и вълнуващо. То е заложено у нас още от детска възраст, което го прави прелестно и естествено. През последните години груповите фитнес занимания набират все по-голяма известност в България. Това, което ги прави специфични, е чувството за общественост. Този тип тренировки са зареждащи и ползотворни и съчетават фитнеса със общественото прекарване.

С цел да приобщи повече хора към дейния метод на живот, Pulse Fitness & Spa отваря вратите си за избрани занимания с самодейността " Фит Седмица на Груповите Тренировки ". От 19.09 до 25.09 в обектите на веригата в София, Пловдив и Бургас под това мото ще се проведат десетки фитнес класове. Входът за всяко едно от събитията ще бъде свободен , което ще даде опция на всеки искащ да усети персонално страстта на фитнес заниманията в група, водени от топ треньори.

-->

Всеки е добре пристигнал, без значение дали е клубен член, или не. Единственото изискване е да сте на най-малко 18 години . На участниците са обезпечени персонално внимание и точни препоръки от страна на висококвалифицираните инструктори на веригата. Пълната стратегия на седмицата можете да видите.

Заниманията биват: кондиционни (пилатес, йога, Kangoo Jumps), контактни (бокс, кикбокс), интензивни (P. BoxX, Cross Training, Spinning, Functional Training), танцувални (народни танци, Zumba, Kangoo Jumps). В интервала от 19.09 до 25.09 ще имате опция да тествате тези и още доста тренировки персонално и да изберете най-хубавото за Вас!

Фитнес класовете са особено готови от треньора, което осезаемо улеснява приобщаването на трениращите, без значение от спортния стаж . Обектите на Pulse Fitness разполагат с съвременно оборудвани зали, в които се организират всекидневно десетки занимания. Специалните групови зони са просторни и светли, с добра вентилация и огромен потенциал.

Разгледайте програмата и изберете мечтаното от вас занятие. Може да посетите колкото желаете тренировки в границите на седмицата.



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР