Лавина от абсурдни преживявания преобръщат живота и взаимоотношенията на героите

...
Лавина от абсурдни преживявания преобръщат живота и взаимоотношенията на героите
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Животът се случва сега, така че живей като за последно

Лавина от неуместни прекарвания прекатурват живота и взаимоотношенията на героите в новия български филм " Като за последно ", популяризиран от bTV Studios.В основната роля е българката, покорила Холивуд – Мария Бакалова.

Пълнометражната лента " Като за последно " на режисьора Ивайло Пенчев се случва за Мария Бакалова точно в подобаващия миг сред последната година на образование и несигурното бъдеще пред дипломираната млада актриса.

" Сценарият на " Като за последно " беше брилянтен, ослепителен. Всяка една дума беше от извънредно значение. Филмът също е извънредно хубав, само че даже и единствено като текст е задоволително въздействащ ", сподели Мария Бакалова.

" Като за последно " споделя морската история на възрастен, прочут публицист в ролята на Васил Банов, който предлага брак на младо момиче, изпаднало в неволя. Това поражда поредност от трагични, само че и комични събития, наситени с неуместни прекарвания.

" Изключително виновна работа, доста занимателна. Снимаш на някакво необикновено място, обкръжен от хора, които са извънредно готини персони, доста надарени хора. И в това време правиш нещо, което е за хората ", сподели Бакалова.

" Филмът не е нагъл, не е натрапващ някакви полезности, артвизия или рекламация. Филмът е изработен с обич, от сърце. Филмът е с извънредно надарени артисти, необикновен режисьор, възприятие за хумур на 100 %, извънредно смешни, тъжни обстановки, нещата от живота са. Защото нито смешното е единствено смешно, нито тъжното е единствено тъжно, в живота нещата са смесени. Мисля, че всички тези страсти съществуват във кино лентата, всички тези усеща могат да бъдат изпитани от всеки, който гледа кино лентата, добавя актрисата.

" Като за последно бит, живей, работи, раздавай се, мечтай, рискувай, рисувай, лети... Животът е толкоз къс и толкоз скъп, че доста постоянно губим скъпо време, просто мислейки за нещата в бъдещето. А животът се случва в този момент, пред нас, в този миг. Така че живей като за последно ", декларира Бакалова.

Вижте какво още показа Мария Бакалова във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР