Лъв – Нарцистичен проклетник . Да, ти си върхът, а

...
Лъв – Нарцистичен проклетник . Да, ти си върхът, а
Коментари Харесай

Зодиите, Най-Големи Проклетници – Овен – Импулсивен Проклетник,близнаци – Дразнещ Проклетник, Рак

Лъв – Нарцистичен омразник. Да, ти си върхът, а всички останали са отпадъци и мястото им е в краката ти.

Дева – Отмъстителен омразник. Забавяш, само че не забравяш. И след години да е, ти отново ще си върнеш всичко, освен това с лихвите.

Везни – Подъл омразник. Тук преиначи, там манипулира, на трето място напряко излъга. Плетеш конспирация след конспирация. А най-после излизаш чист от кашите, които забъркваш.

Скорпион – Ти не си просто омразник. Ти си най-големият омразник. В съзнанието ти има хиляди твои си правила и в случай че някой ги наруши (а това става по към 20-50 пъти на ден) незабавно влизаш в ролята на съдник. Ако човек не ти играе по свирката, не може.

Стрелец – Скандалджийски омразник. Не можеш ли да си държиш езика зад зъбите пък ти? Все обиди ръсиш и все с „ положителни планове “. Все ще направиш забележка, все ще вдигнеш скандал. Дори на бабата в трамвая, с цел да й стане ясно, че никой не е задължен да й отстъпва място.

Козирог – Ти си сложен омразник – равнодушие, нарцисизъм и лакомия в едно. Но най-лошото е, че си удовлетворен да ги притежаваш и трите.

Водолей – Циничен омразник. Заемаш първо място по гаднярство. Готов са да направиш мръсно на някого, единствено и единствено след това да му се надсмиваш.

Риби – Апатичен омразник. Ще чуеш през нощта някой да крещи за помощ, ще си наметнеш одеялцето, ще си покажеш леко носа и ще си кажеш, че или е някой вманиачен, или пък не ти влиза в работата да се намесваш. „ Всеки за себе си, скърбя. “http://gorda-varna.eu
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР