Лаура Кьовеши, бивш главен прокурор на Националната антикорупционна дирекция на

...
Лаура Кьовеши, бивш главен прокурор на Националната антикорупционна дирекция на
Коментари Харесай

Romania Insider: На Лаура Кьовеши е повдигнато ново обвинение

Лаура Кьовеши, някогашен основен прокурор на Националната антикорупционна дирекция на Румъния (НАД), бе упрекната в четвъртък, 7 март,за повторно, след няколко часа чувания в новия отдел за следствие на магистрати, написа румънското англоезично издание Romania Insider, представено от Агенция " Фокус ".

``
реклама
Кьовеши е упрекната в несправедливи репресии и присъединяване в проведена незаконна група в границите на НАД по дело, в което са упрекнати и двама някогашни прокурори от НАД в Плоещ, Мирча Негулеску и Лучан Оня.

Кьовеши съобщи, че този нов случай против нея е просто още една фаза от акцията за тормоз против нея. Тя добави, че прокурорите на отдела за следствие на магистрати не почитат правата й, защото са й повдигнали обвиняване по това дело, без да й разрешат юрист или пък да види документите, въз основа на които е упрекната. Тя също по този начин съобщи, че не е направила нито едно от закононарушенията, за които е била упрекната.

Кьовеши добави, че новият отдел я е призовал за чувания по друго дело, по което е упрекната по-рано тази година по отношение на изгонването на разположение, наказано за машинация.

Бившият началник на НАД съобщи, че неотдавнашните следствия, ориентирани против нея, са свързани с нейната кандидатура за позицията на основния европейски прокурор. Румънското държавно управление лобира в чужбина, с цел да предотврати назначението на Кьовеши.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР