Лаундж кралете Thievery Corporation пристигат с пет гост-вокалиста за концерта

...
Лаундж кралете Thievery Corporation пристигат с пет гост-вокалиста за концерта
Коментари Харесай

Thievery Corporation разтърсват София на 28 юни

Лаундж кралете Thievery Corporation идват с пет гост-вокалиста за концерта си в София във вторник, 28 юни, в Национален исторически музей.

С панорамен аспект към Витоша, исторически артефакти и разхладителни питиета навън ще се насладим в дълго чаканата музикална вечер на обичаната тайфа на милиони по света.



Няколко дни ни разделят от дълго чаканото ново посещение на кралете на лаунджа.

Този път емблематичният план на Ерик Хилтън и Роб Гарза идва у нас с цели пет гост-вокалиста, представляващи разнообразни етноси и културни обичаи. Омагьосващите им гласове ще ни понесат незабелязано към екзотични и непознати места и светове, виртуално музикално странствуване - запазена марка на Thievery Corporation

България е втората дата от огромното европейското турне на групата The Outernational Tour V.2 след Букурещ, Румъния. В сегашния си сет музикантите са подготвили някои изненади - неизпълнявани досега онлайн части.

Ще бъдат изпълнени и най-големите им шлагери Warning Shots ", " The Richest Man In Babylon ", " Lebanese Blonde ", " Until The Morning ", " Sweet Tides ", " Amerimacka ", " All That We Perceive ", " State Of Our Union ", " Revolution Solution ", " Liberation Front ", " El Pueblo Unido ", " Is It Over ", " Exilio ", " Shadows Of Ourselves ", " En Simple Histoire ", " Facing East ", " The Numbers Game ", " Mandalla ", " Letter To The Editor “ и доста други.

Начало на концертната вечер ще бъде даден с лъчение на музика от онлайн радиoто Boogie.FM, учредено от неотдавна напусналия този свят именит български диджей и продуцент Ramsey Hercules. На особено построените за събитието питейни заведения ще има и кутии, където искащите ще могат да оставят дарения за продължение делото на Ramsey, а точно по-нататъшното битие на BoogieFM.

Организаторите поучават феновете да дойдат в зоната на НИМ в 18.30 часа с градски превоз (линия на тролей 2, автобусна линия 111, 304 и 63) или такси вместо с персонален автомобил.

Доскоро зоната преди и към НИМ разполагаше с задоволително място за паркиране, само че заради превръщане на част от пътното платно в пешеходна зона и отхвърли на Столична община - регион Витоша да отвори тази зона и да спомагат за краткотрайно паркиране в заградената зона, местата за паркиране са мощно лимитирани.

Тъй като концертът ще е навън, добре е почитателите да подсигурят и дъждобран. В случай на извънредно неподходящи атмосферни условия е планувана аварийна закрита локация, а точно Интер Експо Център. Решението за това ще бъде оповестено в понеделник, 27.06.2022, когато излезе точната прогноза за концерта.

Последни билети за концерта към момента има и са налични на:

https://bit.ly/ThieveryCorporation2022

Деца до 12 години ще бъдат допускани без потребност от билет, само че с родител закупил постоянен или ВИП билет.

В концертната зона феновете ще могат да се освежат на особено построените питейни заведения за питиета и зона за храна, като за по бързото обслужване е добре да разполагат с пари в брой. Организаторите са подсигурили и лимитирано количество ПОС терминали за картови разплащания.

Събитието ще се организира при следния график:

18:30 Отваряне на порти

18:30 - 19:30 Boogie FM

19:30 - 21:00 DJ Unkle Billy

21:00 Thievery Corporation Live

23:00 Край

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР