Лаундж кралете Thievery Corporation пристигат с пет гост-вокалиста за концерта ...

Лаундж кралете Thievery Corporation пристигат с пет гост-вокалиста за концерта

Thievery Corporation разтърсват София на 28 юни

Лаундж кралете Thievery Corporation идват с пет гост-вокалиста за концерта си в София във вторник, 28 юни, в Национален исторически музей.

С панорамен аспект към Витоша, исторически артефакти и разхладителни питиета на намерено ще се насладим в дълго чаканата музикална вечер на обичаната тайфа на милиони по света.Няколко дни ни разделят от дълго чаканото ново посещение на кралете на лаунджа.

Този път емблематичният план на Ерик Хилтън и Роб Гарза идва у нас с цели пет гост-вокалиста, представляващи разнообразни етноси и културни обичаи. Омагьосващите им гласове ще ни понесат незабелязано към екзотични и непознати места и светове, виртуално музикално странствуване - непокътната марка на Thievery Corporation

България е втората дата от огромното европейското турне на групата The Outernational Tour V.2 след Букурещ, Румъния. В сегашния си сет музикантите са подготвили някои изненади - неизпълнявани досега онлайн части.

Ще бъдат изпълнени и най-големите им шлагери Warning Shots ", " The Richest Man In Babylon ", " Lebanese Blonde ", " Until The Morning ", " Sweet Tides ", " Amerimacka ", " All That We Perceive ", " State Of Our Union ", " Revolution Solution ", " Liberation Front ", " El Pueblo Unido ", " Is It Over ", " Exilio ", " Shadows Of Ourselves ", " En Simple Histoire ", " Facing East ", " The Numbers Game ", " Mandalla ", " Letter To The Editor “ и доста други.

Начало на концертната вечер ще бъде даден с лъчение на музика от онлайн радиoто Boogie.FM, учредено от неотдавна напусналия този свят именит български диджей и продуцент Ramsey Hercules. На особено построените за събитието питейни заведения ще има и кутии, където искащите ще могат да оставят дарения за продължение делото на Ramsey, а точно по-нататъшното битие на BoogieFM.

Организаторите поучават феновете да дойдат в зоната на НИМ в 18.30 часа с градски превоз (линия на тролей 2, автобусна линия 111, 304 и 63) или такси вместо с персонален автомобил.

Доскоро зоната преди и към НИМ разполагаше с задоволително място за паркиране, само че заради превръщане на част от пътното платно в пешеходна зона и отхвърли на Столична община - регион Витоша да отвори тази зона и да спомагат за краткотрайно паркиране в заградената зона, местата за паркиране са мощно лимитирани.

Тъй като концертът ще е на намерено, добре е почитателите да подсигурят и дъждобран. В случай на извънредно неподходящи атмосферни условия е планувана аварийна закрита локация, а точно Интер Експо Център. Решението за това ще бъде оповестено в понеделник, 27.06.2022, когато излезе точната прогноза за концерта.

Последни билети за концерта към момента има и са налични на:

https://bit.ly/ThieveryCorporation2022

Деца до 12 години ще бъдат допускани без потребност от билет, само че с родител закупил постоянен или ВИП билет.

В концертната зона феновете ще могат да се освежат на особено построените питейни заведения за питиета и зона за храна, като за по бързото обслужване е добре да разполагат с пари в брой. Организаторите са подсигурили и лимитирано количество ПОС терминали за картови разплащания.

Събитието ще се организира при следния график:

18:30 Отваряне на порти

18:30 - 19:30 Boogie FM

19:30 - 21:00 DJ Unkle Billy

21:00 Thievery Corporation Live

23:00 Край

Източник: lupa.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg