Лацио и Удинезе си спретнаха истински футболен трилър на „Стадио

...
Лацио и Удинезе си спретнаха истински футболен трилър на „Стадио
Коментари Харесай

Истински футболен трилър на „Стадио Олимпико“


Лацио и Удинезе си спретнаха същински футболен трилър на „ Стадио Олимпико “, като двата отбора си размениха общо 8 гола, с цел да оставят дълбока диря в историята на сезон 2021/22 в Серия А.

„ Бианконерите “ поведоха с 2 гола на Бето и въпреки Чиро Имобиле да върна един Науел Молина възвърне задатъка за гостите още преди почивката.

През втората част обаче Педро и Сергей Милинкович-Савич изравниха още след първите десетина минути.

Патрик обаче си изкара втори жълт картон незабавно след изравнителното попадение на сърбина и още веднъж везните се наклониха към Удинезе, въпреки и единствено за няколко минути, тъй като голмайсторът Молина също си изкара втори жълт и двата отбора останаха с по 10 души на терена.



Федерико Ачерби хвърли трибуните в възторг в 79', само че колосалното продължение от 10 минути сътвори нужната причина, с цел да може Толгай Арслан да завоюва точка за своя отбор с попадение в 99'.

Централният бранител Уолъс бе третият изпъден състезател в мача за неспортсменското си държание, само че това имаше малко отношение към крайния резултат, който бе 4:4.

Серията без победа за Лацио се удължи на 3 мача, което има и Удинезе, само че упоритостите на двата клуба се разграничават радикално. „ Римските орлите “ се отдалечиха от зоната за евротурнирите, до момента в който „ бианконерите “ сториха същото в позитивна посока от позиция на зоната на изпадащите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР