Лацио и Фиорентина завършиха 1:1 в двубой от 14-ия кръг

...
Лацио и Фиорентина завършиха 1:1 в двубой от 14-ия кръг
Коментари Харесай

Лацио се издъни срещу позеленялата Фиорентина и не измести Рома

Лацио и Фиорентина приключиха 1:1 в дуел от 14-ия кръг на Серия " А ". Римляните откриха в 25-ата минута след прецизен изстрел с глава на бранителя Стефан де Фрай, а в самия край Кума ел Бабакар изравни от дузпа. По този метод " орлите " не изместиха своя градски съперник Рома от четвъртата позиция. По-рано денем " вълците " не съумяха да завоюват гостуването си на Дженоа.

Футболистите на Фиорентина пък играха в зелено, което не е особено за " виолетовите ". През този сезон отборът от Флоренция има четири разнообразни аварийни одежди - в бяло, алено, синьо и зелено, като още преди сезона " Ла Виола " разгласи, че това се прави в чест на футболната история.

На терена на " Олимпико " се игра прелестен футбол, като още първоначално Луис Алберто можеше да открие за лациалите. В 25-ата минута Де Фрай нахлу в наказателното поле на гостите след центриране от фаул и с глава матира вратаря Марко Спортиело. До почивката Луис Алберто за малко да направи 2:0, а за отбора на Стефано Пиоли пропуски направиха Сирил Теро и Джовани Симеоне.

През втората част пристигна ред и на Чиро Имобиле от " орлите " да опитва бдителността на Спортиело, а Федерико Киеза се размина с гола от другата страна. В 91-ата минута Томас Стракоша направи спасяването на мача, когато отрази изстрел със задна ножица на защитник в зелено. Две минути по-късно обаче албанецът трябваше да бърка в мрежата. Реферът Давиде Маса отсъди дузпа за намеса на резервата Фелипе Кайседо и Ел Бабакар, също появил се от аварийна пейка, направи 1:1.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 14 кръг, неделя 26 ноември  Лацио 1:1краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР