Лацио допусна тежко поражение при домакинството си на Милан в

...
Лацио допусна тежко поражение при домакинството си на Милан в
Коментари Харесай

Милан направи невъзможното, шокира Лацио и удари мощно рамо на Юве в борбата за титлата

Лацио позволи тежко проваляне при семейството си на Милан в мач от 30-ия кръг на Серия " А ".

Двубоят на " Олимпико " в Рим завърши при безусловно шокиращото и ненадейно от домакините 0:3, като по този метод те понесоха сериозен удар в битката с Ювентус за купата на Италия.

Лацио нямаше право на неточност в преследването на Ювентус по пътя към първо отличие от 2000 година насам. " Орлите " изостават на 7 точки от хегемона на Ботуша, който по-рано през днешния ден победи Торино.
 Лацио обърна Торино и притиска Ювентус
Лацио обърна Торино и притиска Ювентус

Чиро Имобиле беше воин и в двете направления

" Росонерите " са към този момент на 6-а позиция и в предходния кръг се добраха до тъждество 2:2 при гостуването си на СПАЛ, с което леко скапаха положителните усещания след рестарта на футбола - 2:0 над Рома, 4:1 над Лече и 0:0 като посетител на Юве за Купата.
 Снимка 486701
Източник:

От своя страна Лацио реализира два следващи обрата от 0:1 до 2:1 над Торино и Фиорентина, а преди този момент падна с 2:3 от Аталанта, макар че поведе с 2:0.

Този път сходно развиване на събитията нямаше.

В 23-ата минута, с акуратен удар, Чалханоглу означи за 0:1, което явно стъписа устремените към купата домакини.
 Снимка 452110
Източник:

Натискът на " росонерите " обаче продължи и в 33-ата минута те получиха право да изпълнят 11-метров углавен удар. Зад топката секунди по-късно застана Златан Ибрахимович, който не пропусна опцията и удвои преднината на своя тим.

След съвсем час игра Анте Ребич тотално стъписа домакините, реализирайки трети гол във вратата им, в случай и че малко преди този момент се стигна до сериозна заплаха и неуважение на друго попадение в интерес на отбора.
 Автогол избави Милан от загуба против предпоследния
Автогол избави Милан от загуба против предпоследния

" Росонерите " с неверна стъпка в битката за Европа

Лацио опита да се върне в срещата, само че положителните дейности в отбрана на състава от Милано, съчетани с прибързаните решения от страна на домакините направиха по този начин, че Лацио записа едно от най-тежките си домашен провали в последните години.

По-рано през сезона Лацио победи Милан с 2:1 на " Сан Сиро ". На " Олимпико " обаче последните три мача посред им приключиха наедно. Интересното е, че в предходните шест дуела сред двата тима в Рим индикаторите бяха равни - по една победа за всеки при четири ремита.

Тази вечер обаче несъмнено не беше измежду попадащите под този индикатор.
 Златан Ибрахимович отива в Хамарби?
Златан Ибрахимович отива в Хамарби?

Шведът няма да възобнови контракта си с Милан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР