Лъснаха имената на основните водачи на листи на партия ГЕРБ

...
Лъснаха имената на основните водачи на листи на партия ГЕРБ
Коментари Харесай

Ексклузивно! ГЕРБ поставя силни водачи на листи за изборите. Изненадите – в Бургас и Варна

Лъснаха имената на главните водачи на листи на партия ГЕРБ зa идните изключителни парламентарни избори, които са на 2 октомври, оповестява ПИК.

Те са, както следва:

Бойко Борисов ще води в Пловдив и в столичния 25 и МИР, където ще се съревновава с Корнелия Нинова и Ицо Хазарта.

Деница Сачева е лидер на листата в Добрич, Росен Желяязков – в Благоевград, Кирил Ананиев е в Перник. Както нормално Цвета Караянчева ще води в Кърджали, а Делян Добрев – в Хасково.

Костадин Ангелов ще е лидер на листата в старопрестолно Велико Търново, а по традиция лидер в Габрово е Томислав Дончев.

За останалите региони имената към момента не са Уточнени на 100%.

Този път в Бургас ще води Жечо Станков, вместо писателя Любен Дилов. Костадин Ангелов евентуално този път няма да води в морската столица. Има данни, че лидерка ще е брюнетката Славена Точева, близка съгласно медийни изявления до предприемача със скандална Даниел Славов – Дидо Дънката.

Според първите прогнози за вота ГЕРБ води пред останалите партии, а общо 6 са сигурните партии, които влизат в идващото Народно заседание. Това демонстрират данните на „Маркет линкс“.

ГЕРБ-СДС са първа политическа мощ с гласовете на 22,4% от деклариралите, че ще гласоподават.

„Продължаваме промяната“ са на втора позиция с 19,1% поддръжка. Следват ги Движение за права и свободи с 11,5%. Българска социалистическа партия събира 10,9 на 100 поддръжка. „Възраждане“ е на пето място – с 8,4 %.

С десета по-малко е резултатът на „Демократична България“ – 8,3 на 100.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР