Ласкави думи за България и родните футболисти от близкото минало

...
Ласкави думи за България и родните футболисти от близкото минало
Коментари Харесай

Жозе е в София! Направи ни огромен комплимент

Ласкави думи за България и родните футболисти от близкото минало сподели старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо. Той дойде у нас и даде конференция преди утрешния мач с ЦСКА от Лигата на конференциите.

Специалния показа, че всякога, когато дойде в България, се усеща като вкъщи си измежду другари. Моу обаче акцентира, че тези усеща ще останат на назад във времето по време на утрешния конфликт, който започва в 19:45 на Националния стадион „ Васил Левски “, написа Dsport.

„ За нас е значимо да победим, с цел да бъдем преди всичко в групата. Ако Будьо победи също, ще сме втори. Но това което зависи от нас, би трябвало да го създадем. Ще бъде мъчно. ЦСКА заслужава повече от 1 точка, която има. Срещу нас играха един мач, в който ни затрудниха. Ще бъде мъчно, само че би трябвало да победим “, сподели Моуриньо.  

„ Утрешният резултат не е от особена значимост, тъй като сме с класирали. Важно е дали ще сме първи или втори. Искаме да продължим напред. Идват 8 тима от лига Европа. Ще забележим какво ще се случи, само че упоритостите са ни да стигнем колкото се може по-напред “, продължи той.

Трябва да играем с почитание против ЦСКА и по най-хубавия метод “.

В прочут смисъл съм станал по-спокоен, с повече опит. Имам същата обич и упоритости към футбола.

„ 80-те и 90-те години бяха златни за българския футбол. Имахте тогава доста надарени футболисти, които играеха в цяла Европа. Имам доста положителни мемоари оттогава. Хората, които познавах тогава и специфичното отношение, което имам към Стойчо Младенов, който също идва от един дребен град, се резервира до през днешния ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР