Лаптопите винаги са усложнявали нещата при командировка. Тези устройства заемат

...
Лаптопите винаги са усложнявали нещата при командировка. Тези устройства заемат
Коментари Харесай

Новият бизнес лаптоп ASUSPRO B9440 съчетава висока производителност с лекота и малки размери

Лаптопите постоянно са усложнявали нещата при командировка. Тези устройства заемат доста пространство в багажа, тежки са и от време на време е мъчно да се откри подобаваща чанта за тях. Същевременно те са уязвими и елементарно могат да бъдат счупени с всички последици от това за работоспособността и вероятната загуба на фирмена информация. Относително късият живот на батериите също от време на време се явява проблем, който може да докара до спиране на работата в несъответствуващ миг или даже до загуба на значима информация.

Едно допустимо решение е изоставянето на преносимия компютър в интерес на работата с таблет или напряко смарт телефон. То обаче не е използвано във всички случаи, тъй като макар динамичното развиване на тези класове устройства, в доста специалности към момента огромната клавиатура на преносимия компютър има своето значение за успеваемостта на работния развой. Това важи с цялостна мощ при множеството действия, свързани със основаването на текстово наличие, дизайн и други изобретателни сфери, както и обработката на документи.

Друга добра опция е да заложим на модел, който фактически е с доста компактни размери и доста лек. Такъв е да вземем за пример бизнес ноутбукът ASUSPRO B9440, който към този момент се предлага и у нас. Той съчетава изключителна лекост от едвам 1.05 кг., доста компактни размери и американския боен стандарт за устойчивост. Към момента на премиерата си той беше най-лекият 14-инчов бизнес ноутбук в света. Моделът на процедура трансформира визиите ни за командировка, улеснявайки работата и достъпа до фирмената или персонална информация когато и да е и на всички места.

14-инчовият full HD матиран екран прави преносимия компютър подобаващ за всевъзможни работни задания. При това, с помощта на извънредно тънкия си панел той сплотява 14-инчов екран в корпус на 13.3-инчов преносим компютър, което улеснява още повече неговото носене във всяка пътна чанта и дава опция на пътуващите да съберат повече багаж в нея. Конструиран със крепко, напълно железно шаси, направено от магнезиева сплав, ASUSPRO B9440 е доста по-устойчив на интензивни натоварвания по време на пътешестване, спрямо други модели от същия клас. Той дава отговор на взискателния американски стандарт MIL-STD 810G за устойчивост и е тестован неведнъж за рухване, напън на панела, издръжливост на клавиатурата при мощ и скорост на писане и други

Друг значим аспект, който прави преносимия компютър ASUSPRO B9440 доста подобаващ за командировки, туризъм и други типове пътешестване, е неговата батерията, която устоя над 10 часа с едно зареждане. Това значи, че моделът може да обезпечи непрекъсната работа в продължение на цялостен полет до всяка европейска, множеството американски и съвсем всички останали пътнически дестинации по света. В добавка неговата батерия се зарежда до 50% единствено за 30 минути.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР