Land Rover създаде уникален представител на дължата версия на Range Rover

...
Land Rover създаде уникален представител на
дължата версия на Range Rover
Коментари Харесай

Land Rover с уникален Range Rover SVAutobiography за Антъни Джошуа

Land Rover сътвори неповторим представител на дължата версия на Range Rover SVAutobiography, разработен особено за Антъни Джошуа и предоставен по случай идната му среща с Кубрат Пулев на 20 юни.

Специалната версия на Range Rover SVAutobiography се отличава от серийното осъществяване на луксозния SUV модел с редица тематични и уникални решения, включително специални бродировки на седалките и стилизирани елементи по панелите на вратите.

"Обратното преброяване до идващия ми двубой стартира и този специално разработен Range Rover ще има роля в подготовката ", разяснява Антъни Джошуа. "Със фамилни и медийни задължения тук в Лондон, и тренировъчна база в Шефилд, извозвам доста време на път. SVAutobiography ще отстрани напрежението по време на дългите пътувания, като ще ми позволи да се отпусна в цялостен комфорт и неговите неповторими дизайн детайли, като моят фамилен герб и отправки към боксовите ми триумфи. Трябва да благодаря на екипа в Land Rover Vehicle Personalisation за възприемането на моите хрумвания и реализирането им ".

Уникалният Range Rover SVAutobiography на Антъни Джошуа се отличава също по този начин с Bespoke Black черно цветово осъществяване на екстериора, специални 22-цолови джанти с Diamond Turned Finish завършек, червени спирачни апарати, задни седалки Executive Class Comfort-Plus с масажна функция и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР