LAND ROVER подсили допълнително модификационната гама на емблемата си DISCOVERY с въвеждането

...
LAND ROVER подсили допълнително
модификационната гама на емблемата си
DISCOVERY с въвеждането
Коментари Харесай

LAND ROVER DISCOVERY получи нова топ-версия

LAND ROVER укрепи допълнително модификационната гама на емблемата си DISCOVERY с въвеждането в продажба на неговата нова топ-версия Metropolitan Edition. По-разнообразно става също по този начин и семейството на лекотоварната версия на модела- Discovery Commercial, с лансирането на нивото на осъществяване R-Dynamic.

С базова цена от 73 250 британски лири, Discovery Metropolitan Edition се отличава от останалите представители на моделното си семейство с извънредни екстериорни новости и богато общоприетоо съоръжение. В двигателната гама на модификацията са включени две електрифицирани хибридни (48V) задвижвания в "лицето " на бензиновият P360 Ingenium мотор и D300 Ingenium дизелов елемент.

В оборудването на Discovery Metropolitan Edition са включени характерна стилистина на предвата решетка, Hakuba Silver вложки за броните, 22-цолови Diamond Turned алуминиеви джанти, черни спирачни апарати, тонирани стъкла и отварящ се панорамен стъклен таван. Във вътрешността на първокласното SUV могат да бъдат открити също така прожекционен head-up екран, отопляем волан, система за безжично зареждане на мобилен телефон, хладилно поделение, четиризонална климатична нисталация и Titanium Mesh украшения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР