lamqta.comОвен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
lamqta.comОвен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Овен: Не позволявайте финансови причини да нарушат плановете Ви

lamqta.com

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри. 

 
Телец
Вие сте най-надеждния и резистентен център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли през днешния ден кого не би могъл да показа с някой различен, то безспорно ще се стигне до Вас. А Вие незабавно ще се притечете на помощ и ще извършите всичко допустимо, с цел да върнете своя непосредствен човек в нормалното му русло.

Близнаци
Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
През този ден звездите Ви поучават да вземете интензивно присъединяване в поддръжката на заниманието на Вашия обичан човек ” да добавите още един експонат в неговата сбирка, да отидете с него на мач на обичания му тим, или да се възхитите на следващото му произведенеи на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате дейни дейности, ориентирани за смяна на съществуващата обстановка. Тя и сама скоро ще се промени, единствено че посоката на смяна не е известна.

Дева
Това е ден, в който може да се концентрирайте в търсене на нови съдружници и авторитетни настойници. Ще съумеете да намерте съидейници дори и там, където в никакъв случай не ги е имало. Много добре ще минат деловите договаряния, а и ще съумеете да постигнете преференциални условия за съдействие. Ако планирате да промените работата си, постарайте да се срещнете с евентуалния шеф точно през този ден. Няма сериозна опасност за душевния Ви комфорт. Емоционалният декор се отличава със непоклатимост, а и връзките с близките се подреждат доста добре.

Везни
Звездната настройка е такава, че допуска настройката Ви към отдох и изяснване на личния Ви енергетичне капацитет. Използвайте деня, с цел да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви оказват помощ специфичните извършения за разпределяне, а също и събуждащите се креативен замисли. Отношенията с роднините ще се променят в удобна посока. За доста неща ще се наложи да извършите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион
Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?... Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица....

Стрелец
Много би било добре през днешния ден да отидете дружно на покупки, тъй като денят е извънредно удобен. Опитайте се освен да накупите това, което е нужно и за двама ви, а и да изпитате наслаждение от този занимателен, въпреки и много изтощителен маратон.

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще бъде в неразбиране, за какво по този начин необичайно, несъответстващо и нетривиално се държите. Вероятно ще стартира да се пробва да си ги обяснява на фона на своите нормални дейности, само че надали ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.

Водолей
Движите се, препускайки през глава, и току-виж сте се сблъскали с нещо извънредно ненадейно. Става дума за запознанство с извънредно забавен и невероятен човек, с който даже и не можете да си визиите някакви връзки единствено след няколко срещи. Какво пък – в случай че това фактически е по този начин, дори и недейте да планирате баналното отиване на кино. Защо да губите толкоз скъпо време, през което бихте могли да се опознаете?... Вместо това изпиите по чаша кафе или вино в дребното заведение зад ъгъла, и си поговорете.

Риби
Вашият живот набира обороти. Той наподобява на аероплан, който се ускорява преди да излети. Много под напрежение и комплициран миг, изискващ точна съгласуваност на придвижването и обмисленост на всяко деяние. От всяка Ваша крачка зависи прекомерно доста. Бъдете деликатни и внимателни!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР