lamqta.comОвен Избягвайте нововъведенията и дайте предимство на старите и проверени

...
lamqta.comОвен Избягвайте нововъведенията и дайте предимство на старите и проверени
Коментари Харесай

Овен: Всяко активно действие би довело по-скоро до негативен резултат

lamqta.com

Овен
Избягвайте нововъведенията и дайте преимущество на старите и тествани способи на деяние. В живота Ви пораждат обстановки, при които е значимо да не нарушавате естествения ход на събитията, а всяко интензивно деяние би довело по-скоро до отрицателен резултат. Проявете въздържаност и мъдрост, а това ще Ви помогне да не станете жертва на машинация, а и да не попаднете под въздействието на недобросъвестни и егоистично настроени хора. Обаянието Ви доста ще нарастне през втората половина на деня, и без труд ще печелите благосклонностите на тези, които Ви заобикалят. Точно за тогава би трябвало да планирате сантиментални и другарски срещи. 

 
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Чак до вечерта за вас съществува риск от разхвърляност, раздразнителност и нервност. Още от сутринта ще Ви бъде мъчно да се концентрирайте и успокоите. През това време не е желателно да тръгвате на път, да влизате пререкания с който и да било, да отпочвате проучването на някакъв нов предмет или да „ опъвате ” без потребност взаимоотношенията с хората от своето най-близко обграждане. Посещение при лекаря, начало на някакво домашно мероприятие, започване на нов стадий от професионалната активност е добре да оставите за по здрач.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Дори и да си имате обичан човек, това напълно не значи, че нямате право дори и да гледате представителите на противоположния пол. Не Ви ли се коства, че прекомерно рано си надявате було? Никой и в никакъв случай не би трябвало да Ви забрани, да пообщувате с втората половинка на Ваша другарка, да вземем за пример. Разговор и взор напълно не са невярност...

Дева
Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.

Везни
Много ще Ви потръгне, в случай че никого не изплашите и в нищо не сгрешите. Проблеми в общуването и недоразбирането може да объркат Вашите проекти. На подобен познавач на хармонията, какъвто сте Вие, е доста мъчно просто да заобиколи трудността и да продължи нататък. Днес ще са Ви нужни много старания, с цел да преодолеете компликациите и да доведете нещата си до непоклатимост.

Скорпион
Днес ще разберет, че всичко това, за което сте хабили постоянно доста сили и нерви, в действителност може да се свърши бързо, елементарно и прелестно, и дори на драго сърце. А това значи, че персоналния живот не е към този момент толкоз слобен, а е смешка, на която пт всевъзможен аспект може да се радвате откровено, мощно и от сърце.

Стрелец
Не се опитвайте да ускорите събитията във Вашия персонален живот.Което е постепенно, то е надеждно и хубаво, в случай че не във всички случаи, то най-малко за Вас през днешния ден. Нека те следват своята поредност и ритъм, а Вие просто не им пречете. До мечтаната цел ще стигнете, въпреки и малко по-бавно. Тя на никое място няма да избяга.

Козирог
С оптимизъм гледате в бъдещето. Този ден е извънредно подобаващ за правене на проекти и блян за тяхната реализация, само че е несъответствуващ за осъществяване на финансови интервенции, навестяване на данъчни инспекции, назначения, както и за застраховки от всевъзможен темперамент. Материалните средства, с които сега разполагате, може да бъдат подложени на сурова проверка. Ако нищо не Ви заплашва извън, звездите Ви приканват да извършите доброволна инвентаризация на своите полезности - материални или духовни. Не е изключено да изплуват предходни неточности във водене на активността или в общуването с хората, пречещи на стабилността на Вашите приходи. Ако ги има, отстранете ги!

Водолей
Днес престои малко да поизлъжете своя обичан човек, с цел да не му развалите настроението или визията му за Вас. Само че не забравяйте, че тайното рано или късно става очевидно. Заптова, в случай че имате опция да не лъжете, не го правете!

Риби
Хубав ден за решение на значими парични въпроси и вложения. Прекрасните фамилни и сантиментални връзки ще Ви създадът щирок поток от витална сила. Старайте се да употребявате свободното си време за задълбочено проучване на научни или метафизичен въпроси, или се заемете с медитация.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР