lamqta.com/horoskop-za-denq/blogСнимка ПиксабейОвен Време е да разпуснете и да си отпочинете,

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogСнимка ПиксабейОвен Време е да разпуснете и да си отпочинете,
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Снимка Пиксабей

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици.
 

Близнаци

Може да разчитате на триумфи, само че вероятно през днешния ден ще са Ви нужни сръчност, комбинативност и богата фикция. Ще съумеете да заобиколите поставените клопки, и по едно и също време с това да създадете трудности по пътя на конкуренцията. За страдание всичко това е обвързвано с колосално нервно напрежение и по тази причина още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от отмора. Много рискова е непроверената информация - както тази, която популяризират за Вас, по този начин и другата, която Вие получавате. Кажете „ не ” на сплетните, а в случай че е допустимо, не давайте мотив за тях.
 

Рак

Днес ще си дадете сметка, че колкото и комплицирано да се подреждат Вашите връзки с обичания Ви човек, без него ще Ви бъде доста по-трудно. Затова се пробвайте да положите всички старания, с цел да поравите връзките си с него, както и да изгладите всички зародили недоразумения.
 

Лъв

Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...
 

Дева

Не говорете за плътска обич а изберете по-възвишени тематики за диалог. Или най-малко се придържайте оптимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не би трябвало да нарушавате своеобразното му обаяние, даже и това да Ви се коства смешно.
 

Везни

Имате голям брой хрумвания, които обкръжаващите Ви просто жадуват да чуят. Повечето от тях желаят да знаят, по какъв начин може да подобрят живота си в веществен проект, само че това, което можете да споделите Вие, включва в себе си освен това от угаждане на насъщните потребности. Само че би трябвало да сте наясно, че не всички ще съумеят незабавно да проумеят полезността на Вашите мисли, та по тази причина мерете приказките си и дано те бъдат в сходство със съответната публика.
 

Скорпион

Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.
 

Стрелец

През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.
 

Козирог

Това, че чудесно умеете да вземате бързо верни решения, напълно не значи, че сте длъжни да решавате всичко и постоянно. За благополучие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте опция да се оправят с нещата сами, като единствено им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, в сравнение с можете да преглътнете, и не се опасявайте да разпределяте отговорностите, каквото и да Ви коства това, без значение дали те са работни или персонални.
 

Водолей

За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...
 

Риби

Денят е удобен за финансови решения. От сутринта може да се занимавате с писмена работа или да подписвате документи. Бъдете съсредоточени и деликатни. Времето е уместно за другарство, преписки и диалози на професионални тематики. Може да се обърнете към съветник по финансовите въпроси. В общуването бъдете приветливи и положителни. Предстоят Ви нови запознанства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР