lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенДнес Вашия любим човек ще бъде безгранично ревнив, което ще

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенДнес Вашия любим човек ще бъде безгранично ревнив, което ще
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен

Днес Вашия обичан човек ще бъде безгранично ревностен, което ще попречи на връзките посред ви., а и изобщо няма да способстват за независимост на дейностите. Постарайте се, да му внушите цялостно доверие към Вашата личност.То ще е належащо и на Вас и на половинката Ви, за свободата на съвестта и дейностите ви.

Телец

Днес не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек също има право на мнение и собстено виждане за обстановката. Затова не би трябвало да го притискате прекомерно и да го принуждавате на някаква тъкмо избрана реакция със своите думи и дейности.
 

Близнаци

Денят ще стартира доста сполучливо. Ще се справите с доста значими работи, защото действате бързо и съобразително, като не се страхувате от ексцентрични способи и изобщо ще се покажете по най-хубав метод. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя ще донесе проблеми при общуването с околните и ще Ви накара да се замислите за вероятностите на развиване на връзките с обичания човек. Вечерта самочувствието Ви може да се намали. Пазете се - през днешния ден би трябвало да се въздържате от несъразмерни физически натоварвания, преяждане и корист със спиртни питиета.
 

Рак

Днес здравият разсъдък Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните планове и ще хабите доста старания в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори ловко ще си играят с Вашите усеща принуждавайки Ви да вършиме още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в извънредно безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви подлагат на критика, тъй като в техните забележки въпреки всичко може да намерите крепко зърно. Много мъчно ще различавате лъжата от истината, защото интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.
 

Лъв

Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате стара, зряла и мощна персона, даже в случай че нормалната Ви визия за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката Ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.
 

Дева

Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.
 

Везни

През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрестанно придвижване. В същото време ще предпочитате да следвате личните си усети, и да не се отклонявате от направените по-рано проекти. В резултат на това някои от приятелите и познатите просто няма да съумеят да се срещнат с Вас, защото ще сте ангажирани с решаването на личните си проблеми и задания. Деловите пътувания може да съчетаете с разширение на кръгозора. Реализацията на значими задчи не се предлага да оставите за късно вечерта: през тази част на денонощието вниманието Ви към този момент няма да е по този начин съсредоточено и ще бъдете по-малко проведени и експедитивни.
 

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сюжет, и значително това ще е по този начин. Само че към обяд нещата ще се трансформират. Затова сутринта не си правете проекти, тъй като ще се наложи да забравите за тях. В същото време са прекомерно евентуални непредвидени събития в дома, фамилията или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже прекомерно сполучливо, в случай че се прави по строго избран проект. Даже и в този случай са евентуални непредвидени затруднения.
 

Стрелец

Животът се състои от дреболии. Пиете кафето със соево мляко или зелен чай с мед? Отначало слагате чайника, или първо слагате самун в тостера? Когато пътувате, предпочитайте обиколните пътища към обитаемоте места, или Ви харесва да минавате през центъра им? Какво притегля вниманието Ви по пътя? Разбира се, това са дреболии, само че точно те придават на живота Ви усет и цвят. И защото сте изключително схватлив човек, знаете чудесно, че изследвайки, признавайки и отдавайки нужното на дреболиите, получавате ключ към триумфа.
 

Козирог

Съвсем няма да Ви бъде елементарно през днешния ден да разберете какво тъкмо желае Вашия обичан човек, и какво би трябвало да извършите, с цел да удовлетворите неговото предпочитание. Може да се окаже, че е доста по-просто, в сравнение с си мислите, а може да бъде и назад. Интуицията ще Ви помогне и подскаже.
 

Водолей

Приключили сте следващия стадий от своя път и по-голяма част от битката е към този момент зад тила Ви. Положението ще стане доста по- просто, и към този момент ще имате много повече свободно време. Може би концепцията да го ангажирате с някое занимание или нещо, което от дълго време гъделичка любознанието Ви, не е неприятна, само че и да се върнете към обичаните си занимания, които сте били принудени да отложите, също не е зле. В този миг цените времето си повече от когато и да било и наподобява ще го употребявате уместно.
 

Риби

През първата половина на денонощието може да сте мързеливи или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, несъмнено, може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване предпочитание за бурна активност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете доста предприемчиви и ще употребявате всички вероятни пътища за реализиране на новата цел, в това число о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността, раздразнителността и несъразмерната самонадеяност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР