lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенДенят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенДенят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog
Овен
Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи - обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.
Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.
 
Близнаци
Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дълготрайни проекти, и то в региона на персоналния живот. И то толкоз далечни, че като че ли е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, в случай че решите какво в действителност Ви е нужно, и в случай че сте съгласни, в действителност към момента може да стигнете до някъде.
 
Рак
Благодарение на находчивостта и здравият разсъдък, ще съумеете да заздравите своите позиции. Ако сте задоволително дейни, ще се „ обзаведете ” с потребни връзки, и ще намерите нови съидейници и настойници. Наистина, в някои моменти ще бъдете ненужно доверчиви, което ще разрешава на недоброжелателите да се престорят на Ваши съдружници., несъмнено, от не напълно честни подбуди.. Днес Ви е свойствена избрана подозрителност и Вие всъшност през днешния ден ще търсите прикрит смисъл и второ дъно, пробвайки се да разкриете несъществуващи секрети. Отпуснете се - нищо не е по този начин неприятно, както Ви се коства....
 
Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.
 
Дева
Очаквайте смяна към по-добро. Благодарение на настойчивостта и упорството, ще постигнете триумфи в област, в която са претърпели провали доста от Вашите познати. Достиженията Ви може да провокират злоба, само че надали тя ще се окаже толкоз мощна, с цел да изиска някой да Ви навреди. Денят е подобаващ за настоятелен срещи и договаряния за дълготрайно съдействие. Вашите лидерски качества ще се демонстрират блестящо, само че това няма да нервира обкръжаващите. Идеи и оферти ще посрещате с схващане и поддръжка, а самодейностите може да се окажат извънредно уместни.
 
Везни
Ако бихте могли да знаете, че през днешния ден нещата ще се извърнат за Вас по подобен метод, през вчерашния ден бихте заели напълно друга позиция. Само че направеното не може да се върне и по тази причина ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен тов нищо няма да бъде по този начин комплицирано, както Ви се е коствало преди.
 
Скорпион
Днес ще Ви се желае дружно с Вашия обичан човек да се почувствате умерено и по домашному. Само че има възможност тази концепция да не му хареса и тогава би трябвало да се справяте сами. Но в действителност кой би устоял на миризмата на прясно опечени кифлички, поднесени в леглото.
 
Стрелец
Днес Стрелците са учудващо спокойни, сдържани и съществени. Това прави деня извънредно подобаващ за разнообразни действия, като можете да достигнете триумф на практика във всичко. Бъдете деликатни при общуването с обкръжаващите. От това, по какъв начин ще се реализира то през днешния ден, зависи прекомерно доста. Затова не е редно да си позволявате преднамерено да обиждате човек, като да вземем за пример демонстрирайки своето предимство. Постарайте се да си дадете успокоение, а по този начин по-лесно ще достигнете мечтаното.
 
Козирог
Важното е, за нищо, но за нищо да не съжалявате през днешния ден. Всичко, което ще стане, просто е трябвало да се случи. То е вярно и закономерно както във Вашата персонална орис, по този начин и във Вашия тандем. Така че, спомнете си безконечното: „ което се прави, все е за положително ”, отпуснете се и плувайте по течението.
 
Водолей
Редно е през днешния ден да се замислите, с каква цел ще говорите на своя обичан човек това или това. Постарйте се да стигнете до същността, с цел да не съжалявате след това за непредвидените и неприятни последици, които доста биха надминали упованията.
 
Риби
Днес би трябвало да благодарите на своя обичан човек. За какво - ще решите сами. Дори и това, че съществува в живота Ви и го обичате, напълно не е малко. Много е значимо благодарността Ви да е откровена и да идва от сърцето! Фалшът може единствено да провали Вашите връзки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР