lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Каквото и да прави Вашия любим човек днес, все

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Каквото и да прави Вашия любим човек днес, все
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Каквото и да прави Вашия обичан човек през днешния ден, все ще Ви се коства, че дейностите му са неправилни и е могъл да постъпи по различен метод. Само че това би трябвало да му казвате в напълно мека форма, тактично и незаядливо. В противоположен случай силите на противопоставяне доста ще надвишават силата на деяние.

Телец

Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.
 

Близнаци

Денят е обвързван със обилни промени в професионалната сфера, и единствено от Вас зависи, дали те ще бъдат положителни. Сега от Близнаците се изисква преди всичко да бъдат по-умни, да се приспособяват към събитията и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, съперниците набират точки, реализират победи, и завоюват благосклонностите на Вашите неотдавнашни съдружници. Очакват Ви доста проблеми и грижи. Усещането на отмалялост и желанието да захвърлите всичко стартирано, ще се появи още в средата на деня. Но не би трябвало да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.
 

Рак

Днес ще разберете, че това, което в този момент се случва в връзките с Вашия обичан човек, е много друго от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава очевидно да изказвате отчаяние по този мотив: допустимо е тогава да е било и по- зле.
 

Лъв

Ако подстрижете косите си през този ден, значи че по-късно ще порастват постепенно. Идвайки на работа, има възможност да видите някои кадрови промени. Още при започване на деня ще се усетите не на място. Не забравяйте, че в никакъв случай не би трябвало да подтискате своите креативен импулси. Вечерта прекарайте в уютна и спокойна конюнктура. Не мислете за работа, а си починете. Основна роля през днешния ден ще играят хора, от които очаквате напълно друго. Това може да са децата, или пък остарели другари.
 

Дева

Днес можете да си позволите незадължителни покупки( несъмнено, в границите на своя действителен бюджет). Освен това имате право да дадете воля на своята фикция, която през това денонощие е допустимо да размени нормалното Ви логическо мислене. Ако търсите подарък(особено истински, неповторими движимости, музикални записи или творби на иакуството, може да се увенчаят с триумф. Не се отхвърляйте от предложенията на други хора.Ако има с кого да споделите общите си ползи, ще бъдете доста по-щастливи.
 

Везни

Трябва изцяло да осъзнаете това усещане, което вършиме на хората. Много постоянно подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и незабавно си тръгвате, без да си давате сметка, че одеве сте шокирали някого. Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. Следващия път, когато вършиме съд, изчакайте след кулминационната точка и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се популяризират маоколо получават независим живот.
 

Скорпион

Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.
 

Стрелец

Не оставяйте нещата на самотек и не действайте непринудено. В подобен ден е по-добре колкото можете по-внимателно да планирате дори и най-малките елементи. За задачата би трябвало по-добре да разберете, какво става към Вас, тъй като може и да не знаете всичко, а може и нещо да сте изпуснали. Не Ви заплашва никаква заплаха, само че има неща, които би трябвало да научите по-скоро, защото може много да повлияят на Вашата позиция. Никога не е ненужно да научите още нещо ново и по тази причина се постарайте повече неща, без да приемате всичко за чиста монета.
 

Козирог

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в връзките. Това може да бъдат компликации с обичания човек или с колгите по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.
 

Водолей

Днес и в мозъка и в сърцето Ви са околните другари и обичаните Ви хора, които сега са надалеч от Вас. Може да възникне ентусиазъм да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, в случай че има да отпразнувате нещо! Още повече цялото управление във Ващата компания е извънредно предостатъчно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко индивида ще изискат да се причислят към Вас. Отпуснете се: предлагането да се причислят към Вас напълно не се равнява на предлагането на ръката и сърцето!
 

Риби

Днес ще Ви се желае, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, несъмнено, ще бъде доста, доста щастлива. Постарайте се да не се увличате: на следващия ден и настроението може да се промени, и парите да свършат. А условията на обичания човек вследствие на днешното галене, може доста да набъбнат.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР