Lamborghini разкри първите подробности за новата суперспортна версия Performante на

...
Lamborghini разкри първите подробности за новата суперспортна версия Performante на
Коментари Харесай

Lamborghini показа екстремиста Urus Performante

Lamborghini разкри първите детайлности за новата суперспортна версия Performante на хитовия си SUV модел и разгласи, че цената му за територията на Европа е избрана на малко над 218 000 евро без налози.

От Lamborghini споделят, че Urus Performante слага нови измерения във връзка с тежестта, аеродинамиката и динамичността на пътя, като идва с предивство от 47 кг по-ниско тегло, увеличена до 666 конски сили оптималната мощ и специфичен RALLY режим на работа за придвижване отвън общоприетите пътища.

В същото време, Urus Performante е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 3.3 секунди и оптималната скорост на придвижване от 306 км/ч.

"Urus Performante издига висшото показване и отличителния външен тип на новаторския Super SUV на Lamborghini на идващото равнище, запазвайки неговата първокласна еластичност и предоставяйки най-завладяващото преживяване по време на ръководството: освен на пътя, само че във всяка среда, отличаващо се посредством прелъстителен дизайн, който отбелязва нови стандарти за динамичност на пътя в това, което към този момент е незабравим автомобил ", разяснява Стефан Винкелман, изпълнителен шеф и ръководител на Lamborghini.



Urus Performante получава специфичен нов карбонов аеродинамичен пакет, променено окачване, което приближава колата до пътя с 2 сантиметра и усилва стъпката с 16 мм, опция за поръчка на 23-цолови джанти с титаниеви болтове и особено създадени полусликове Pirelli P Zero Trofeo R и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР