Lamborghini представи пред света изцяло новото си пазарно предложение Revuelto,

...
Lamborghini представи пред света изцяло новото си пазарно предложение Revuelto,
Коментари Харесай

Lamborghini показа Revuelto

Lamborghini показа пред света напълно новото си пазарно предложение Revuelto, което от именитата марка дефинират като HPEV (High Performance Electrified Vehicle) модел.

Lamborghini Revuelto идва с новаторска зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система, която дава обещание оптималната мощ от 1015 конски сили и оптимален въртящ миг от 725 Нм, както и опция за придвижване в напълно електрически режим със задвижване на предните колела.

PHEV системата на Revuelto, което е направено напълно от въглерод, е изпълнена с напълно нов V-образен, дванадесетцилиндров мотор, три електромотора, роботизирана предавателна кутия и стилен батериен модул. Тя предлага работа в 13 съществени режима на действие, включително и със задвижване на четирите колела в напълно електрически.

" С Revuelto ние пренасяме преживяването от ръководството на Lamborghini на върхово равнище ", разясняват от марката. " Revuelto прави сериозна стъпка напред във връзка с реакцията, с цел да се обезпечи най-емоционалното и естествено шофиране във всяка среда. Revuelto е автомобил, осигуряващ най-върховото показване, само че нашата цел още през цялото време беше да го затвърдим на самия връх на страстите при шофиране ".



По тоношение на динамичните и скоростни параметри на Revuelto, от Lamborghini разясняват, че автомобилът е в положение да се форсира от 0о до 100 км/ч за 2.5 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от над 350 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР