LAMBORGHINI обяви, че гамата 2020 година на Huracán EVO получава възможност

...
LAMBORGHINI обяви, че гамата 2020 година на Huracán
EVO получава възможност
Коментари Харесай

LAMBORGHINI с интеграция на Alexa

LAMBORGHINI разгласи, че гамата 2020 година на Huracán EVO получава опция за интеграция на виртуалният гласов помощник на Amazon- Alexa. Първият представител на модела с новата функционалност беше показан по време на почналото през тази седмица технологично ревю CES в Лас Вегас.

Интегрирането на Alexa от страна на Lamborghini дава опция на бъдещите собственици на Huracán EVO да ръководят с гласа си бордови системи като климатичната инсталация, интериорното осветяване и подгряването на седалките, а в скоро време и ще може да подава информация за актуални вести, атмосферни условия, да стартира възпроизвеждане на аудиокниги, навигационни функционалности и други.

Благодарение на свързаността на Alexa с множество решения вид "умен дом ", водачът или неговият сателит ще могат да управлява и наличните си такива, като термостати, осветяване, гаражни порти и други, отдалечено.

Huracán EVO (Coupé и Spyder) бяха показани от Lamborghini през предходната година, а единствено преди няколко дни добави и нова версия със задвижване единствено на .

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР