Lamborghini не се страхува от електрическото бъдеще, което приближава все

...
Lamborghini не се страхува от електрическото бъдеще, което приближава все
Коментари Харесай

Електрическите коли на Lamborghini ще изглеждат като космически кораби

Lamborghini не се опасява от електрическото бъдеще, което доближава от ден на ден и повече. В изявление пред Autocar, основният дизайнер на компанията – Митя Боркерт съобщи, че бъдещите електрически и хибридни модели ще наподобяват като галактически кораби. Плановете на Lamborghiniса през тази година да бъдат показани последните модели с „ чист “ бензинов мотор, а от идната година всички нови коли ще разчитат на хибридна технология.
`Електрическите

„ Ние постоянно ще вършим коли с прочувствено влияние. Те постоянно ще наподобяват като галактически кораби, постоянно вдъхновяващи, постоянно колите, с каквато и технология да бъдат ще имат звука и страстта, с цел да ви допрян. “, това съобщи Боркерт в изявлението си пред английското издание като даде ясни сигнали, че италианските електрически модели ще продължат да дават страстта, която притежателите чакат от марката.
`Електрическите

Дизайнерът има вяра, че е значимо автомобилният производител да употребява нови технологии, защото постоянно има ново потомство купувачи на Lamborghini, които чакат точно това. Той добави, че съществуването на батерия и електромотор няма да повлияе на класическите пропорции на моделите с които сме привикнали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР