Lamborghini анонсира специалната финална серия на емблемата си Aventador- Aventador LP

...
Lamborghini анонсира специалната финална
серия на емблемата си Aventador- Aventador LP
Коментари Харесай

Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae: Краят на една епоха

Lamborghini анонсира специфичната финална серия на емблемата си Aventador- Aventador LP 780-4 Ultimae, с която от именитата марка ще отбележат и края на пазарното присъстиве на своите V12 коли.

Серията Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae ще включва 600 автомобила- 350 Coupé и 250 Roadster, всеки един от които ще бъде оборудван с 6.5-литров, V12 двигател с оптималната мощ от 780 конски сили и система за задвижване на четирите колела.

Aventador LP 780-4 Ultimae ке предложи опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди, от 0 до 200 км/ч за 8.7 секунди и максимална скорост на придвижване от 355 км/ч.

Световната премиера на Aventador LP 780-4 Ultimae ще се състои на Goodwood Festival of Speed 2021.



През май месец тази година, Lamborghini обяви плановете си за електрификация на , като тактиката планува през следващите две години легендарната марка да продължи да се придържа към актуалната си посока на развиване на продуктите си, до 2024 година Lamborghini да лансира първата си серийна хибридна кола, като скоро по-късно ще хибридизира и цялата си моделна гама, а първоначално на втората петилетка на това десетилетие да станем очевидци на появяването на първата изцяло електрическа кола на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР