Ламарина падна от покрива на хотел в курортния град Баня,

...
Ламарина падна от покрива на хотел в курортния град Баня,
Коментари Харесай

Внезапно паднала ламарина едва не обезглави младеж

Ламарина падна от покрива на хотел в курортния град Баня, Карловско и за малко не умъртви 27-годишен екскурзиант. Младежът е настанен в пловдивска болница без заплаха за живота, само че със съществени пострадвания в региона на рамото. Полицията в Карлово стартира следствие по случая.  

27-годишният юноша от Сопот дружно с майка му били на открития плувен басейн към комплекса. Ламарината паднала от покрива и по знамение не обезглавила момчето, което в този миг било в непосредствена непосредственост до басейна.

Вследствие на удара то паднало във водата. Управителят на хотела уточни, че незабавно са подхванали ограничения като се обадили на частна здравна помощ, с която имали подписан контракт. Дошла кола за спешна помощ на място.

Медицинският екип оказал първа помощ на потърпевшия и го откарали в пловдивска болница.

Вече една седмица строителна компания от Баня прави ремонт на покрива на хотела. По думите на шефа в деня на случая не е имало служащи, защото е бил почивен ден.

Собственикът на строителната компания сподели за Българска национална телевизия, че ламарината е изхвърчала от покрива поради ненадейно появила се буря. По същото време изхвърчала още една ламарина на север от хотела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР