Лъчезар Лозанов, мениджър на българското дружество © Цветелина Белутова Още

...
Лъчезар Лозанов, мениджър на българското дружество © Цветелина Белутова Още
Коментари Харесай

Основаната в България Tek Experts отваря нов офис в Нигерия

Лъчезар Лозанов, управител на българското сдружение

© Цветелина Белутова Още по тематиката
Първият китайски покупател на българска IT компания

" ММ Солушънс ", която е доставяла програмен продукт за над 60 модела смарт телефони и таблети на Samsung, LG, Sony, Huawei и други, има нов притежател – ThunderSoft от Пекин
1 фев 2018
Софийско начало, световно продължение

Създадената преди седем години в България софтуерна компания " Тек експъртс " към този момент работи в още пет страни и има проект да удвои чиновниците си до 4000 души
24 ное 2017 Международната IT компания Tek Experts, която е учредена в България, разгласи следващото си уголемение посредством отварянето на център за обслужване на клиенти в Лагос, Нигерия. За новия си офис компанията към този момент е наела 300 чиновници и възнамерява да усили нигерийския екип с още няколкостотин в идващите месеци. Така Tek Experts към този момент има офис местоположения в седем страни – България, Коста Рика, Съединени американски щати, Малта, Китай, Виетнам и Нигерия.

Компанията се надява да се възползва от капацитета на Нигерия и Африка, като Tek Experts ще разчита главно на партньорството си с Microsoft. " Имаме удоволствието да си сътрудничим с Microsoft в развиването на младежите с капацитет, които ще подобрят ИТ средата в Нигерия. Убедени сме, че инвестицията в основаването на опитни фрагменти ще докара до повишение на уменията и експертните познания на нигерийците като цяло. Това ще ни даде опция да предоставим висококачествено обслужване на нашите клиенти, по този начин както направихме в другите ни офиси по света ", разяснява Янив Натан, създател на Tek Experts.

Tek Experts започва бизнеса си с отварянето на първия си офис в София. Компанията продължава да се развива бързо, като упованията на мениджмънта са броят на чиновниците в целия свят да доближи 5000 души в края на 2018 година В офиса на компанията в България работят над 500 души, като броят им бележи непрекъснат растеж. В момента оповестените свободните позиции в столицата са 400. Заради потребността от нови работни места Tek Experts ще разшири своето офис пространство с над 2000 кв.м в постройката, в която сега оперира. Новите офис площи ще бъдат публично показани при започване на юли.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР