Кюстендилският окръжен съд даде ход на делото за убийството на

...
Кюстендилският окръжен съд даде ход на делото за убийството на
Коментари Харесай

Стартира делото за жестоко убийство в Кюстендил

Кюстендилският областен съд даде ход на делото за убийството на 35-годишният Валери Дъбов. Той беше погубен при сборичкване сред роми и българи пред заведение в.
Дъбов е бил инцидентно преминаващ, когато бил намушкан няколко пъти в сърцето. Обвиняем за убийството на Валери Дъбов е 20-годишният Алекс Анков Димитров. Инцидентът стана на 17 февруари предходната година. Освен за убийството на Дъбов, Анков е упрекнат и за опит за ликвидиране на още двама души, напомня Дарик.
 Кадри от акцията против два ромски клана в Кюстендил (ВИДЕО И СНИМКИ) Кадри от акцията против два ромски клана в Кюстендил (ВИДЕО И СНИМКИ)
ГДБОП организира оперативни дейности по обезвреждане на незаконна група, занимавала се с лихварство и рекет в Кюстендил и района, съоб...
По време на съвещанието през днешния ден юристът на майката на убития Дъбов изиска цивилен искове в размер на по 150 000 лева за нея и за сестрата на Валери, както и доживотна присъда за килъра. Дни след убийството в Кюстендил се организираха всеобщи митинги. Жителите на града желаеха обективна присъда за килъра на Валери Дъбов. Съдът насрочи през днешния ден идващото съвещание по делото за 28 октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР