Квотите във всяка една сфера са нужни на някой, който

...
Квотите във всяка една сфера са нужни на някой, който
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Лили Иванова никога не би отишла в канцелария, за да се моли за музикална квота

Квотите във всяка една сфера са нужни на някой, който не умее да продаде своя артикул. По отношение на Българска национална телевизия и БНР процентът българска музика е непосредствен до този, който се желае. Това съобщи депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров пред Би Ти Ви.

“Идеята на цялата тази акция не е да се върти повече музика. Това е едно партийно мероприятие. Всички занимаваме хората с това по какъв начин някой споделя по какъв начин доста желае да отбрани българското. Аз слушах деликатно изпълнителните от естрадата. Опитах се внимателно да им кажа, че те са част от акцията на търговци, които имат признаци на съветска партия, която желае да изкара България от ЕС”, добави той.

Защитниците на тази концепция, когато вършат митинги, употребяват българска музика без да заплащат, уточни Петров, визирайки партия “Възраждане”.

“Артистът и изпълнителят би трябвало да са знак на свободния дух. Всички наши фенове знаят, че въпреки чалгата да е най-слушаната музика в България, най-голямата звезда е Лили Иванова. Тя в никакъв случай не би си разрешила да отиде в канцелария, с цел да се моли за сходно нещо. Затова билетите ѝ се продават месеци преди концерта. Любо Киров знае, че работата се прави в студиото и на сцената”, акцентира националният представител.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР