Квалификацията за последния четвърти старт от 67-ото издание на престижната

...
Квалификацията за последния четвърти старт от 67-ото издание на престижната
Коментари Харесай

Сняг отложи Четирите шанци

 Кобаяши допира Голям шлем на Четирите шанци, Зографски още веднъж в топ 40
Квалификацията за последния четвърти старт от 67-ото издание на влиятелната верига по ски скок " Четирите шанци " на огромната шанца в Бишофсхофен (Австрия) беше отсрочена за неделя, 6 януари, поради мощен снеговалеж.

Журито на конкуренцията реши, че изискванията през днешния ден не разрешават обикновено осъществяване на пресявките и те бяха пренасрочени за на следващия ден от 15.30 часа българско време.

Самото съревнование би трябвало да се състои също в неделя от 18.00 часа. В генералното класиране в " Четирите шанци " безапелационно водач е Рьою Кобаяши (Япония) с 815,9 точки, откакто завоюва и трите старта до момента в Оберстдорф, в Гармиш-Партенкирхен и в Инсбрук, следван от германеца Маркус Айзенбихлер със 770,4 и Андреас Стернен (Норвегия) със 766,2 точки.

Българинът Владимир Зографски е 19-и с 662,8 точки. Голямата конспирация е дали Кобаяши ще успее да завоюва и последния старт и по този начин да стане едвам третият скачач след Свен Ханавалд и Камил Стох, който записва самобитен Голям шлем.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР