Кутията изглежда красиво със страничната RGB ивица в преливащи се

...
Кутията изглежда красиво със страничната RGB ивица в преливащи се
Коментари Харесай

ADATA EC700G – превръща SSD M.2 или SATA във външен диск


Кутията наподобява красиво със страничната RGB линия в преливащи се тонове
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Ако желаете да натоварите огромен филм или цяла фотосесия на външна памет и то бързичко, запознайте се с нещо потребно: кутията ADATA EC700G за SSD дискове. Устройството идва с грациозен железен корпус с матово черен цвят, към 11х4,5 см и дебелина почти колкото кутийка за визитки.

Тази джаджа дава друг живот на вътрешните полупроводникови носители вид NVMe M.2 PCIe или SATA – с нея те могат да се употребяват като външни SSD. Кутията е съвместима с всички размери M.2 дискове, включително 2280, 2242 и 2230, и обезпечава скорост на транспорт на данни до 1000 MB/s.



Високата скорост е допустима с помощта на наличния интерфейс USB 3.2 Gen2 Type-C (в комплекта са включени и нужните кабели), по който можете да прехвърлите 10-гигабайтов филм на външния SSD за към 20 секунди.

Кутията се отваря доста елементарно и незабавно, без каквито и да е принадлежности. Достатъчно е да натиснете дребен потъващ бутон в профил и да плъзнете капачето – по-късно идва ред да поставите SSD носителя вътре.

При вграждането на SSD диск с висок потенциал в EC700G, можете да съхранявате в кутията фотоси, музика, филми, графики, рендери. Тя работи с всевъзможни операционни системи – macOS, Windows, Android, тъй че файлове могат да се трансферират от и към всевъзможни устройства.

Не на последно място елегантната капсула наподобява красиво със своята странична линия с цветно светодиодно осветяване в преливащи се тонове.

Кутията може да се поръча у нас от сътрудниците на формалния дистрибутор Most Computers. Цената на този нов артикул на тайванския производител към момента не е оповестена за България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР