Курсисти от школата на Ню Бояна по актьорско майсторство участват

...
Курсисти от школата на Ню Бояна по актьорско майсторство участват
Коментари Харесай

Курсисти по актьорско майсторство участват в холивудски продукции

Курсисти от школата на „ Ню Бояна " по актьорско майсторство вземат участие в холивудски продукции. Младите артисти са снимали паралелно със звезди като Никълъс Кейдж и Мила Йовович.

Шансът им да станат част от снимачната площадка на холивудски филми като #211 с Никълъс Кейдж и Хелбой с Мила Йовович идва след съществено образование по актьорско майсторство. Главен наставник в школата на Ню Бояна е Велизар Бинев - българският артист с най-вече холивудски филми в портфолиото си - над 85.

Велизар Бинев, артист: Това е школа по кино-актьорско майсторство, където учим какво значи това да бъдеш кино-актьор, какви са тънкостите на занаята и главното нещо е, че ние се занимаваме основно с процедура. Александър Карастоянов: Да знаем, че може да вършим неща, които виждаме по малкия екран, филмите, американското кино.
За Кристина актьорското майсторство е било единствено фантазия. След като стартира образованието си в школата, единствено 2 седмици по-късно отпътува в Рим, с цел да взе участие в италианската продукция " Обещаният живот ".

Кристина Верославова: Имаше фотоси и в Рим. Действието се развиваше през 20-те години. И като ера, като епоха това ми е обичаното.
След 3-месечния курс по актьорско майсторство в Ню Бояна, идва и държавният изпит: сцена от филм. За Алек и Кристина тя е от „ Пътят на измененията " с Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет за комплицираните взаимоотношения сред двама съпрузи в младо американско семейство.

Александър Карастоянов: Напрежението сред двамата е голямо и методът, по който темпото на самата сцена, ритъмът на сцената е извънредно сложен да се поддържа на едно и също прочувствено равнище, изключително когато се снимат доста повторения.
Следващата школа на Ню Бояна стартира след месец. Менторите са подготвени да открият нови млади български гении и да ги приготвят за международното кино.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР