Курсантът Вячеслав Золочевски, който оцеля при катастрофата на Ан-26 край

...
Курсантът Вячеслав Золочевски, който оцеля при катастрофата на Ан-26 край
Коментари Харесай

Първи думи на оцелелия в самолетната катастрофа в Украйна

Курсантът Вячеслав Золочевски, който оцеля при злополуката на Ан-26 край Чугуев, не е изскочил от самолета, както беше обявено по-рано, съобщи ръководителят на регионалната администрация на Харков Алексей Кучер.

Кучер е посетил курсанта в болничното заведение и е разговарял с него.

"Не го натоварихме с въпроси, просто попитахме по какъв начин можем да помогнем. Той сподели, че всичко се е случило като в компютърна игра. Не помни всичко, изгубил е схващане на избран стадий. След като пристигнал в схващане, той напуснал останките на самолета,, доколкото в този момент разбираме, и почнал да гаси сътрудника си. Оцелял е в самолета “, казваобластния шеф.

Военно-транспортен аероплан Ан-26 катастрофира покрай град Чугуев в региона на Харков предната вечер по време на образователен полет. На борда е имало 27 души: седем членове на екипажа и 20 курсанти. Двадесет и пет души починаха на място, двама курсанти са съумели да изоставен самолета, само че един от тях по-късно умря в болница.

Разследващите образуваха наказателно дело за нарушение на разпоредбите за полет и подготовка за него. Разглеждат се четири версии: техническа неизправност; неточност на екипажа; погрешно осъществяване на служебни отговорности от виновните за надзор на полета; проблеми с техническото обслужване и подготовката за полет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР