Курорт на Малдивите търси фотограф за заснемане на меден месец. Успешният

...
Курорт на Малдивите търси фотограф за заснемане на меден месец. Успешният
Коментари Харесай

Можете да прекарате три седмици на Малдивите и да получите заплата

Курорт на Малдивите търси фотограф за снимане на меден месец. Успешният претендент ще може да построи своето креативно портфолио, до момента в който обикаля луксозни хотели на тропически острови. Предупреждение за мечтана работа: един късметлия, упорит фотограф ще получи изменящата живота си опция да се насочи към Малдивите (известни още като парадайса на земята) и да прекара три седмици в работа по своето портфолио, написа timeout, представен от bTV. Компанията за първокласни пътувания Kuoni афишира позиция за първата си резиденция за фотограф на меден месец.

Човекът, който грабне тази мечтана работа, ще може да вземе помощник фотограф по собствен избор и да остане в първокласни квартири в четири курорта Kuoni на Малдивите. Те ще получат съвсем 3000 паунда за триседмичната задача  и всичките им разноски, в това число храна и питиета, ще бъдат поети от Kuoni. Всичко, което ще се чака да създадат в подмяна, е да създадат мечтани фотоси на младоженци, които са на меден месец в курортите.

Говорейки за предлаганата работа, шефът по връзките на Kuoni, Рейчъл О`Райли сподели: " Меденият месец на Kuoni е паметен, само че в този момент ние предлагаме на нашите клиенти опцията да споделят и да заснемат най-ранните си дни като младоженци. Нашият нов фотограф за меден месец ще бъде на острова с нашите клиенти, улавяйки техните най-специални моменти дружно, които те могат да ценят и да изживеят още веднъж вечно “.

 Ако това ви звучи елементарно, като детска игра - всичко, което би трябвало да извършите, е да посетите специфичния уеб страница на Kuoni, за да изпратите най-хубавите си фотоси и да обясните за какво бихте били съвършен за тази работа. Жури, което  включва известната сватбена фотографка на звезди Сандра декор Рикоф, редакторът на Hitched Зоуи Бърк и ръководещият шеф на Kuoni Марк Дугуид, ще избере победител на 5 май.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР