Куриозен случай от столичния квартал Красно село - доброволци, които

...
Куриозен случай от столичния квартал Красно село - доброволци, които
Коментари Харесай

Глобиха доброволци, окосили и засадили цветя пред община Красно село

Куриозен случай от столичния квартал " Красно село " - доброволци, които почистили, засадили цветя и окосили тревата пред постройката на районната община, са били санкционирани от органите на реда. Клип от случката беше оповестен в обществените мрежи и провокира бурни мнения.

 15 000 лева санкция за кметицата на “Красно село “ за спор на ползи с европари Виж още

Според Цанко Донков, един от доброволците, кварталът е занемарен - тревата е обрасла и цялостна с кърлежи.

" Решихме да дойдем пред нашата община, с цел да оправим моравата и да дадем демонстративен урок по какъв метод жителите оправяме нашия регион ", споделя Донков пред bTV.

Доброволците почистили и кашпите пред общината, които вместо с цветя били цялостни с фасове и отпадъци. По думите на Донков при първия им митинг пред общината постройката била опакована с ленти, които да не позволяват влизане вътре на жителите.

 Снимка: bTV

" Ние желаеме регионът да се развива обикновено. Не сме пристигнали да се бием ", споделя той.

По думите му кметът на регион Красно село Росина Станиславова извикала органите на реда. Първо пристигнала полиция, след което инспектори от Столична община, които написали акт на доброволците.

Според санкционираните Станиславова е станала кмет с заричане за гласност и бистрота. По думите им от бюджета, провиснал от Столична община в размер на 3 млн. лв., Станиславова е върнала 1,5 млн. лв..

Преди дни КПКОНПИ откри спор на ползи за кмета на столичния регион " Красно село " Росина Станиславова и й наложи санкция от 15 000 лева, както и лишаване в интерес на страната на получената материална полза в размер на 9 981, 46 лева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР