Купуването на скъп парфюм не гарантира никакъв успех. Подобно на

...
Купуването на скъп парфюм не гарантира никакъв успех. Подобно на
Коментари Харесай

Как да използвате парфюма като професионалист?

Купуването на безценен парфюм не подсигурява никакъв триумф. Подобно на скъпите облекла, би трябвало да бъдете способни да " носите " скъпия парфюм. Ако не знаете по какъв начин да употребявате вярно скъпия парфюм, вие ще го пилеете, без да има стремежи резултат.

Ето по какъв начин вярно да употребявате парфюма:

Основни правила

1. Различните групи парфюми не би трябвало да се смесват

Когато употребявате няколко типа парфюми (например парфюм, дезодорант и лосион за тяло), купувайте артикули, които съответстват между тях (за предпочитане от една и съща серия). Не би трябвало да има други миризми, които да са в спор с вашия парфюм. В идеалния случай, вашият дезодорант и лосион за тяло не би трябвало да имат миризма въобще.

2. Всеки парфюм има свое лично време

Не забравяйте, че и другите хора усещат вашия парфюм, тъй че би трябвало да знаете, че всеки парфюм има време от деня, за което е подобаващ. Използвайте по-леки миризми за денем и по-тежки за вечер. Също по този начин през лятото не трябва да употребявате тежки и мощни парфюми.

3. Върху кожата или върху облеклата би трябвало да нанасяте парфюма?

Това е може би е най-важното предписание: всеки парфюм би трябвало да се нанася върху кожата! Не забравяйте за това предписание! Не е целесъобразно да пръскате парфюм върху облеклата си. Причините за това са няколко: парфюмът може да остави петна върху облеклата. Освен това тъканите резервират аромата доста дълго, до една година. Жените, които обичат да сменят парфюмите си, би трябвало да се замислят за това.

4. Не разтърквайте парфюма

Една от главните неточности, които позволяваме е, че пръскаме парфюм върху китките си и ги разтриваме една в друга. По този метод разрушаваме молекулите на парфюма и той става по-малко дълготраен. За по-добър резултат би трябвало да пръскате парфюма върху кожата.

Къде би трябвало да нанасяте парфюм

Зоната зад ушите и китките

В тези области кръвоносните съдове са в действителност покрай повърхността на кожата, а пулсът и температурата оказват помощ на миризмата да се популяризира.

Важно е да знаете: Не забравяйте, че в тази област има доста мастни жлези, тъй че парфюмите на основата на масло не би трябвало да се употребяват там.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР