Купувачите на Tesla имат много оплаквания както от бордовия софтуер,

...
Купувачите на Tesla имат много оплаквания както от бордовия софтуер,
Коментари Харесай

Норвежки собственици заплашиха Мъск с гладна стачка, ако не отстрани 25 проблема в Tesla

Купувачите на Tesla имат доста недоволства както от бордовия програмен продукт, по този начин и от качеството на самите коли, което като цяло не пречи на компанията да бъде считана за най-големия снабдител на електрически коли в света. Група норвежки консуматори разгласява лист с повече от двадесет минуса на електрическите си коли Tesla и заплашиха да разгласят гладна стачка, в случай че Елон Мъск не се опита да ги в профил.

Групата стартира апела си, като посочи най-високата известност на електрическите автомобили Tesla на глава от популацията в Норвегия спрямо други страни. Според запалянковците доста притежатели на коли са изразили неодобрение от потребителските качества на продукта. Списъкът с дефекти, които съгласно инициативната група би трябвало да бъдат отстранени, е дълъг:
    Електрическият автомобил не възпламенява при студено време    Дръжките на вратите не се отварят при студено време    Чува се непрекъснато скърцане    Електрическият автомобил не започва при топло време    Седалките имат неравна повърхнина под тапицерията    Предните седалки са разхлабени    Дъждовна вода под капака на багажника    Интернет връзката не работи с естествена скорост    Чистачките на предното стъкло не работят правилно    При прекосяване през неравности се чува скърцане    Разхлабени лайсни на каросерията    Осветлението и ключалките на вратите не работят правилно    Бордовият компютър не работи    По ръба на екрана в централната подпора се виждат жълти ленти.    Прозорците на вратите не се затварят докрай    Бордовите системи се рестартират спонтанно    Проблеми със зареждането, изключително при по-стари версии на по-нови станции за зареждане    Капацитетът на задвижването е ограничен    Проблеми с качеството на боята се появяват при по-новите автомобили    По-новите коли имат проблеми с ръждата (особено Tesla Model 3)    Животът на батерията е по-кратък от обещаното от производителя.    Повреда на климатичната система    Не всички проблеми се вземат решение бързо, експертите не се свързват с клиентите, макар че дават обещание да го създадат.    Безплатното презареждане не постоянно е налично    Когато се пробвате да се обадите, се постанова да чакате на линията дълго време.
Все още е мъчно да се каже дали петицията ще докара до всеобща гладна стачка, както заплашват основателите на акцията, само че тя несъмнено ще притегли публичното внимание. На уеб страницата на групата за деяние има и видеоклип, в който думата " HELP " е формирана от електрически коли Tesla. Очевидно притежателите на норвежки коли са уверени, че Илон Мъск има силата да в профил изброените недостатъци и дефекти на услугата на марката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР