Купата на африканските нации навлиза в заключителната си фаза, като

...
Купата на африканските нации навлиза в заключителната си фаза, като
Коментари Харесай

Как да гледаме решаващите мачове от Купата на Африка с efbet

Купата на африканските народи навлиза в заключителната си фаза, като се разпределят последните места за 1/4-финалите в шампионата. Буркина Фасо, Тунис, Гамбия и Камерун към този момент преодоляха осминафиналите и чакат срещите между тях. Останалите четири тима ще бъдат избрани от срещите Сенегал - Кабо Верде, Мароко - Малави, Кот д`Ивоар - Египет и Мали - Екваториална Гвинея.
Гледай Купата на Африка НА ЖИВО с efbet
Всички мачове от Купата на Африка може да гледате в действително време с efbet , който излъчва мачовете онлайн на своя уебсайт. За задачата би трябвало да отворите даден мач, а когато срещата стартира, в секцията автоматизирано ще се покаже екран, на който да гледате. Така букмейкърът дава удобството по едно и също време да следите дуела в действително време и да имате опция да вършиме залози.

Последните мачове от 1/8-финалите са на 25 и 26 януари, а четвъртфиналната фаза ще се организира на 29 и 30 януари. Полуфиналите ще се състоят три дни по-късно - на 2 и 3 февруари, до момента в който огромният край за Купата на Африка е плануван за 6 февруари. Всички срещи ще бъдат излъчени НА ЖИВО в efbet .



Що се отнася до последните осминафинални мачове, букмейкърът предлага отлични коефициенти. Отборът на Мароко, в който играе звездата на Пари Сен Жермен Ашраф Хакими, влиза като любимец в дуела против Малави, като коефициентът за победа на отбора е 1.40. Равенството пък е закрепено на 4.80, до момента в който за победа коефициентът е 11.00.
Ще вкара ли Салах на Кот д`Ивоар?
В сряда от 18 часа българско време е огромното дерби сред Кот д`Ивоар и Египет, където се подвизава звездата на Ливърпул Мохамед Салах. За този дуел efbet предлага 3.70 коефициент за победа на Египет, до момента в който за победа на Кот д`Ивоар коефициентът е 2.35. Равенството пък е котирано на 3.10. Коефициентът за това Салах да означи гол когато и да е на мача е 3.40.

От 21 часа е последният осминафинал, който опълчва тимовете на Мали и Екваториална Гвинея. Тези два тима са се срещали два пъти в предишното - през 2016-а, когато и в двата мача Мали печели с 1:0. Коефициентът за това Мали още веднъж да победи е 1.80. За тъждество в мача efbet дава 3.55, а за победа на Екваториална Гвинея - 5.20. 

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР