Купата на африканските нации доближава своя края! Вече са ясни

...
Купата на африканските нации доближава своя края! Вече са ясни
Коментари Харесай

Жребият постави Мане и Салах на финал - време е за предпоследната крачка

Купата на африканските народи приближава своя края! Вече са ясни два от полуфиналистите, а след днешния ден - неделя (30 януари), ще разберем имената и на другите два. Едно обаче е несъмнено - две от най-популярните имена на шампионата ще се разминат и ще могат да се срещнат чак на финала.
Мечтан край за Купата на африканските народи сред Салах и Мане - вероятен ли е?
Разбира се, става въпрос за звездите на Ливърпул в нахлуване Садио Мане и Мохамед Салах. Мане и неговият Сенегал е огромният любимец в шампионата през тази година, а в този момент му следва мач с Екваториална Гвинея, който ще стартира в 21:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф на Сенегал е 1,60, до момента в който за победа за противника му е 7,40 (равенството е оценено на 3,50).

Салах е огромната вяра на Египет, който надалеч няма да е в ролята на огромен любимец - нито за надпреварата, нито даже в идния мач. От 17:00 часа българско време отборът се изправя против Мароко, като коефициентът за триумф в интерес на Салах и компания е 3,45, до момента в който за победа за Мароко е 2,50 (ставката за еднакъв пък е 2,80).



Египет надалеч не би трябвало да бъде подценяван, откакто към този момент се оправи с един от любимците - Кот д`Ивоар, въпреки и след дузпи. Отборът е вкарал единствено две попадения досега в шампионата, само че за сметка на това е получил едвам едно във вратата си (общо три паднали гола за четири мача, един от които и с продължения).

Изгледи за малко голове на двата полуфинала
Коефициентът и този път попаденията да са под 1,5 в мач на Египет е 2,10, до момента в който за над 2,5 е 3,30. Съответно ставката за първи път в дуел на Салах и компания на Купата на африканските народи през този сезон и двата отбора да се разпишат е 2,55, до момента в който за няма гол/гол е 1,50.

Ситуацията при Сенегал и Екваториална Гвинея не е изключително друга. Две победи (с 1:0 и с 2:0) и две равенства за огромния любимец (0:0), до момента в който Екваториална Гвинея си извоюва два триумфа с общо две попадения, а на осминафиналите приключи 0:0, само че в профил Мали след дузпи.

Ставката за това общо четвърти мач на двата отбора да приключи при прецизен резултат 0:0 е 5,60. Както е известно, при еднакъв резултат ще последват продължения, а в случай че и при тях не бъде излъчен победител - дузпи.

Коефициентът на efbet Екваториална Гвинея да продължи напред за втори следващ път точно след дузпи е 13,00 (и надлежно 35,00 за това да продължи след продължения), а ставката за триумф на Сенегал в продълженията е 9,60 (и след дузпи - 13,00).

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР