Куп гръцки отбори включително и децата на солунските грандове ПАОК

...
Куп гръцки отбори включително и децата на солунските грандове ПАОК
Коментари Харесай

ПАОК, Арис и куп гръцки отбори идват на Пирин къп 2020

Куп гръцки тимове в това число и децата на солунските грандове ПАОК и Арис ще вземат участие в следващото издание на най-големия зимен футболен шампионат у нас "Пирин къп 2020 " през февруари в Сандански.

Проявата е под патронажа на новия кмет на курортния град Атанас Стоянов. Турнирът е за юноши и деца родени сред 2003-та и 2012-та година и ще се организира в границите на 3 седмици сред 2-ри и 16-ти февруари.

За първи път у нас идвата по едно и също време децата на ПАОК и Арис. "черно-белите " съвсем несъмнено ще дойдат с децата родени през 2009 и 2010 година, а Арис към този момент удостовери присъединяване с набори 2007 и 2008.

Най-големият филиал на ПАОК - ФК Тумба, идва с децата родени през 2008 година, Докса Ратсикиу също удостовери присъединяване в същата възраст. В набор 2011 идват децата на Арсакли Солун. До дни се чака да удостовери присъединяване си в "Пирин къп 2020 " и Пансерайкос. Школата от близкия град Серес до момента не е пропущала шампионата в Сандански.

В идното издание на шампионата се чакат тимове от Сърбия, Северна Македония, Украйна, Хърватия, Румъния и ужасно доста тимове от България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР