Кумецът на Цветан Василев - бизнесменът Георги Георгиев, е сътворил

...
Кумецът на Цветан Василев - бизнесменът Георги Георгиев, е сътворил
Коментари Харесай

Бизнесмен-големец спретна див екшън на Кръстова гора и приключи в ареста

 Кумецът на Цветан Василев - предприемачът Георги Георгиев, е сътворил заплашителен екшън нощес в пловдивско, оповестява Блиц, базирайки се на информация на проверяващи. 

Към 01.30 през нощта, съществено подпийнал, Георгиев дошъл от София с първокласна лимузина Мерцедес, S-класа. Той напирал да стигне до Кръстова гора, където нощес всички поляни били цялостни с миряни поради Кръстовден. Настоявал да се качи на святото място, тъй като желал да участва на литургията на митрополит Николай. Край село Борово обаче бил спрян от полицията и помолен да изчака, защото колите били ужасно доста. Затова служителите на реда създали организация и на стадии пропущали колите, с цел да не се образуват още по-големи тапи.

Шофьорът на Георгиев, който до този миг го карал, слязъл от колата дружно с шефа си. В един миг, без да предизвести нито водача, нито някой различен, Георгиев влезнал на тичешком в лимузината, дал газ и подкарал първокласното возило. За благополучие служителят на реда, който опитал да го спре, отскочил настрана и по този начин се разминал с покруса.

Последвала къса гонка с полицейски автомобил, с включени сирени. 100 метра напред предприемачът попаднал в запушване. След като излязъл от колата по предписание на ченгетата, той почнал да ги бута, блъска и наскърбява и да ги заплашва с уволняване.

Взетата кръвна проба за алкохол се оказала позитивна. Георгиев е бил задържан за безчинство за 24 часа. Днес е бил освободен. Припомняме, че кумецът на Цветан Василев владее основен хотел във Велико Търново, парцели за милиони, като всичко е ипотекирано в КТБ. В бизнес средите се приказва, че всичките тези милиони са на Цветан Василев, а кумецът му е подставено лице.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР