Културна организация Арт Ателие и ПК Ажур Пико със специален

...
Културна организация Арт Ателие и ПК Ажур Пико със специален
Коментари Харесай

Голям жест към бургазлии! Купете си един билет и гледайте комедията Вечеря с приятели в компания

Културна организация " Арт Ателие " и ПК " Ажур Пико " със специфичен жест към бургазлии в навечерието на празника на града – Никулден. Може да се възползвате от специфичната оферта – един билет за двама фенове за постановката " Вечеря с другари ".  

В пиесата " Вечеря с другари " Доналд Маргулис споделя историята на две другарски фамилии, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: по какъв начин да продължим живота си, в случай че всекидневието е победило над възприятията?

Разбира се, че няма еднопосочен отговор.

Всеки има право да постъпи както откри за добре.

Едни избират " свободата ", други избират да " носят кръста ", а трети...тръгват на " уроци по пиано ". Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис " Вечеря с другари ".

Зрителите ще имат опция да видят за пръв път дружно Асен Блатечки и Ненчо Илчев, които са състуденти от НАТФИЗ, само че до момента не са се срещали на театралната сцена. Премиерата на пиесата в София беше повече от сполучлива, задоволително е да се каже че за идващите представления в София няма билети. Мариус Куркински, Виктор Калев, Аня Пенчева, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Койна Русева и още доста други сътрудници и другари на актьорите откровено се забавляваха и пожелаха на целия екип триумфи и доста цялостни салони.

Постановка - Доналд Маргулис, режисьор: проф. Ивайло Христов. С присъединяване на: Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева.

Жителите и гостите на Бургас ще имат опция да се насладят на прелестната игра на актьорите и да се забавляват дружно с тях на 7 декември  от 19ч. в зала " Тончо Русев " на Културен дом НХК.

Билети се продават на касата на НХК

За повече информация тел. 0894/898-098- Маруся Русева-организатор /Арт ателие/
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР