Културата е нещото, което крепи българската страна през вековете. Това

...
Културата е нещото, което крепи българската страна през вековете. Това
Коментари Харесай

Полетът на българската култура по света - Ивалина Стоянова представя концерт с кауза за 24 май

Културата е нещото, което крепи българската страна през вековете . Това съобщи в Ивалина Стоянова, която е един от уредниците на виртуален концерт с родни гении от разнообразни точки на света, като част от културната платформа за нашите сънародници зад граница „ Българи от ново време “.

" Идеята на концерта е да събере дружно гении и звезди. Ще направя отпратка към Каравеловите " Българи от остаряло време ", само че българите от ново време имат по-широк светоглед и този концерт потвърждава, че.
Втората цел е поддръжката на идеята на " Заедно в час ", която е за събиране на средства за деца, които учат български. Това включва деца, както в България, по този начин и в чужбина. Концертът ще се състои на 23 май, в навечерието на 24 май от 18 часа. Ще бъде излъчен във Facebook страницата на, както и в страниците на сътрудниците на плана.
Звездата на концерта ще бъде Дони. Популярният гений Александра Панайотова също ще вземе присъединяване в него. Тя е момичето, което изпя " Катерино моме " от балкона си в Париж. Ще взе участие и пианистът Светослав Тодоров, за който Найджъл Кенеди споделя, че е изумителен.

„ Нашият концерт с идея ще бъде отворен като акция две седмици след премиерата, през които може да бъде закупен билет в поддръжка “, регистрира Стоянова.
Тя изрази мнение, че всеки един българин по света е дипломат на родната просвета.
" Аз имам вяра, че за българския гений и просвета няма граници. 24 май е доказателство, че сме дали нещо на света. Надявам се поддръжката ни да способства за развиването на гениите. България нееднократно е доказвала своята резистентност във времето. Културата крепи основите на българското съзнание, счита тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР