Култовото еротично мъжко списание Playboy пише история, след като на

...
Култовото еротично мъжко списание Playboy пише история, след като на
Коментари Харесай

"Аз съм зайчето на Playboy": За първи път хомосексуален мъж на корицата на култовото списание

Култовото еротично мъжко списание " Playboy " написа история, откакто на корицата на онлайн изданието се появи 23-годишен инфлуенсър. Бретман Рок влезе в историята като първия мъж на корицата на мъжката Библия, както е известно списанието. Филипинският инфлуенсър се появи на дигиталнато издание на именитото списание за октомври 2021 година, а фотосите на момента провокираха голям отзив.

Виж още: Дениз Хайрула отново го направи! Пусна се единствено по парфюм онлайн, ето ги и фотосите!

Бретман живее в Хаваи и е известен със своите видеа в YouTube и Vine, където демонстрира възприятието си за комизъм и гримьорските си умения.

" Аз съм зайчето на Playboy ", написа Рок в мрежата, а почитателите му пощуряха от фотосите. Не за първи път на корицата на списанието има мъж, само че за първи той не крие, че е педераст. Преди Бретман на корицата на изданието са се появявали Хю Хефнър и латино поп звездата Bad Bunny.

Виж още: Какво не би направил в никакъв случай Морунов от " Игри на волята " и в какви връзки са с Мани?

" Фактът, че на корицата на Playboy се появи мъж е огромна вест на за ЛГБТ общността, за всички хора с по-тъмна кожа, това в действителност е нереално ", показа Бретман в изданието. Снимките провокираха както удивление в интернет, по този начин и много рецензии на по-консервативни хора, които избират списанието да резервира своята същина.

Виж още: Когато всичко е цветя и рози: Григор Димитров и насладите в живота му

Изображение: https://www.instagram.com/bretmanrock/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР