Култовият ресторант „Лозница“ край Враца е най-новият партньор на лидера

...
Култовият ресторант „Лозница“ край Враца е най-новият партньор на лидера
Коментари Харесай

Легендарният ресторант „Лозница“ край Враца е новият партньор на FoodboX

Култовият ресторант „ Лозница “ край Враца е най-новият сътрудник на водача в доставката на храна за дома и офиса FoodboX.bg.
Заведението е обичано на врачаните и гостите на града. Вкусните кулинарни изкушения от години карат хората да се връщат и да си поръчват обичаната храна. Майстор готвачите са експерти в българската национална кухня и оферират на многочислените клиенти богато меню от вкусни обичайни ястия.
Атмосферата в ресторанта също го прави желано място за интимна вечеря, събиране с другари или фирмено празненство. През лятото красивата и огромна градина приютява посетителите измежду прохладата на зеленините дървета. През зимата пък пукащата камина основава уют и празнично въодушевление.
За още по-голямо улеснение на многочислените си клиенти, ресторант „ Лозница “ реши да стартира работа с компанията за доставка на храна за дома и офиса FoodboX. Tака няма потребност да губите време, с цел да хапнете обичаните си ястия от обичаното си заведение. Само на FoodboX.bg можете да поръчате вкусна храна, доставена до вратата на дома ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР