Култовият монтанчанин Емил Каменов, който е участник в сръбския риалити

...
Култовият монтанчанин Емил Каменов, който е участник в сръбския риалити
Коментари Харесай

Сеир в сръбския „Биг Брадър“! Емо Къртицата от Монтана скочи на бой на съквартирант, изгониха го от формата и го арестуваха /видео/

Култовият монтанчанин Емил Каменов, който е участник в сръбския риалити формат „ Задруга “, сходен на родния „ Биг Брадър “, спретна невъобразим сеир в ефир, научи организация BulNews. Той, дружно с различен участник в предаването, скочил на пердах на съквартирант, заради което и двамата нападатели са изгонени от формата и задържани. 
Каменов нашумя след присъединяване си в друго риалити от близкото минало - „ Къртицата “. Преди две седмици той продължи кариерата си на участник в сходни формати, като влезе в „ Задругата “, което е шлагер в западната ни съседка. Престоят му обаче не траял дълго, откакто посочил лютия си манталитет. 
Ожесточен спор сред участници ескалира в пердах, в който нашенецът взима ефективно присъединяване. Един от съквартирантите - Кристиян Голубович, налетял на различен, като почнал да го удря с юмруци по главата. Емил Бугарина, както го назовават съседите, незабавно се включил към насилника, до момента в който останалите участници крещят и ги молят да спрат, ужасени от грозната сцена.
„ Това е извънредно тежко нарушение в шоуто. След битката е взето решение и двамата побойници са отстранени поради физическо принуждение “, оповестяват сръбски медии. След като са напуснали превъзходното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която незабавно ги е задържала.
След ареста Каменов приказва пред локален портал и посочи, че съжалява, че въобще се е стигнало до случая.
„ Съжалявам, че разреших на някой да ме предизвика със редовно психическо мъчение “, съобщи той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази огромно страдание, че се е сложил в тази обстановка.
Предлагаме ви да видите видео от мелето:

 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР