Култовият американски проект се завръща в България в пълен състав

...
Култовият американски проект се завръща в България в пълен състав
Коментари Харесай

Броени часове до шоуто на THIEVERY CORPORATION в София!

Култовият американски план се завръща в България в цялостен състав и с чисто нов албум. Дългоочакваното събитие ще се организира в Парка на Летище София, тази събота – 2 юни.
Българската аудитория е една от първите в света, която има страхотната опция да види шоуто на кралете на лаунджа, част от турнето по представянето на “Treasures from the Temple”, под намерено юнско небе с фон от излитащи и кацащи самолети.
Пилотния сингъл “Voyage Libre” слушайте тук: https://youtu.be/JAOEo_sVRo0
Преди появяването на Thievery Corporation, сцената ще бъде превзета от Иван Шопов и Авигея, които ще открият концертната нощ с извънземна комбинация от електроника и български фолклор.
Музикалното оформление преди Иван Шопов и Авигея, и след Thievery Corporation, е поверено на Илко Михайлов (Unkle Billy).
Последни бройки билети могат да бъдат открити в НДК, OMV, Booktrading, На Тъмно, както и в мрежата на Ticketportal.bg и онлайн непосредствено от: http://bit.ly/ThieveryCorporationSofia2018
Билети ще могат да бъдат закупени на място, като цената на първите 100 ще бъде от 65 лв., след изчерпването им - 70 лв..
В продажба е и VIP пакет за концерта на цена от 120 лева, който дава право на предпочитан достъп, специфичен бадж за концерта, достъп до ВИП зоната, която ще е с директна видимост към сцената и обособен бар.
За да бъдат избегнати опашки и скупчвания на входа, е целесъобразно идването в точния момент.
Следете настоящи детайлности в страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/189294721674848
Вратите на Парка на Летище София ще отворят в 21:00 часа, а входът за събитието ще бъде построен в непосредствена непосредственост до изхода/входа на метро станцията, спирката на рейсове 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР