Култовия WRX STI отново влезе в новините, като този път

...
Култовия WRX STI отново влезе в новините, като този път
Коментари Харесай

Subaru WRX STI Type RA падна под 7 минути на Нюрбургринг

Култовия WRX STI още веднъж влезе в новините, като този път те са от Нюрбургринг. Моделът Subaru WRX STI Type RA падна под тежката граница от 7 минути на митичната писта и се трансформира в най-бързия седан.



Този автомобил обаче, е доста надалеч от понятието "заводски автомобил ", тъй като първата смяна е, че има двойно на заводската мощ - 600 конски сили, а от там нататък, описът е доста дълъг. Този лист е изпълнен от най-известната компания създавала спортни коли за Subaru - Prodrive.



Всъщност това може да се назова "напълно квалифициран спортен автомобил ", който употребява и спортни гуми, които трансформират фрапантно равнищата на сцепление и затова междинната скорост. От там отиваме към олекотяването, спортното окачване и всичките вероятни настройки, които да изцедят всяка допустима стотна. Автомобилът е оборудван и с деен заден спойлер, който да намалява притискателните сили на вършиме сектори и да ги покачва където това е нужно. Въпреки подобренията, времето е повече от похвално и чакаме и онборд видео.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР