Култовата германска група No Angels се завръща! Това съобщи българската

...
Култовата германска група No Angels се завръща! Това съобщи българската
Коментари Харесай

Люси Дяковска събира No Angels

Култовата немска група No Angels се завръща! Това заяви българската певица Люси Дяковска, която е неизменима част от нежната музикална четворка. „ Това е оттатък любовта, обичта, признателността, другарството, музиката, историята... Това се назовава No Angels! И ние се завръщаме “, разгласи постоянно усмихнатата звезда в обществените мрежи, заяви Монитор.

Шест години, откакто още веднъж Дяковска удостовери пред света, че групата няма планувани общи участия, българката още веднъж ще дава звук за ария със сестрите си по оръжие Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс. По този мотив девойките пуснаха празнична версия на една от своите класики - Daylight in Your Eyes, където вокалите са напълно отначало записани. Предстои да бъде записан и видеоклип към новия вид на парчето. „ Ще седнем по-късно и ще забележим по какъв начин ще продължи нашето странствуване “, разяснява Валс, представена от Jump Radio. По думите й, защото не всички певици от бандата са в Германия, им се е наложило да репетират хореографията си посредством Zoom.

Петата част от No Angels – Ванеса Петруо, няма да се завърне, откакто още преди години се отдръпна от медийното пространство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР