Куловите гарвани са птици, които живеят в Лондонската кула. Те символизират

...
Куловите гарвани са птици, които живеят в Лондонската кула. Те символизират
Коментари Харесай

Ако напуснат Кулата, кралството ще се разпадне: пернатите стражи на Лондон СНИМКИ

Куловите гарвани са птици, които живеят в Лондонската кула. Те символизират дълголетието на британската монархия. И в случай че гарваните изоставен Лондонската кула, тя ще се разпадне на прахуляк, а кралството ще бъде в огромна неволя.

Крис Скайф, Ravenmaster от Лондонската кула, има една работа: да се грижи за гарваните в Лондонската кула, пише Grunge. Според него той пръв се качва на кулата заран и финален си ляга. И по този начин, в Лондонската кула - бивш затвор от епохата на Тюдорите и мястото, където е осуетен " барутният скрит план " на Гай Фокс - има гарвани.

Според легенда, разказана в Историческите кралски дворци, кулата е била населявана от гарвани – в действителност шест – откогато крал Чарлз II получил загадъчно предизвестие от някакъв (вероятно обичащ птиците) източник през 17 век. От кралството побързали да заявят, че никой не знае от кое място произлиза тази легенда, само че всичко това се „ приема доста съществено “ и лондончани, които не знаят нищо за това, могат да отрекат това изказване.

Както и да е, до момента гарваните, живеещи в кулата, живеят в цялостен комфорт.
Знак за рухването на кралството
Гарваните се смятат за " пазителите на Кулата ", която
Всичко за Вашата сватба
не е толкоз кула, колкото раздължен каменен комплекс с шпилове, кули, куполи и внушителни стени. Според легендата гарваните, избрали кулата за собствен дом, не са били хванати.

Преди няколкостотин години астрономът и другар на краля Джон Фламстид се оплакал от гарваните, които летели пред неговия телескоп, когато той се опитвал да работи. Крал Чарлз II забелязал това и възнамерявал да „ прогони “ птиците от кулата.

Някой обаче — евентуално чужд странник, който изричал ужасни вълшебен предизвестия — размахал злокобна прокоба на краля: „ Дръж тези гарвани тук или кралството ще падне. “ Това било задоволително, с цел да убеди монарха. Оттогава на територията на Кулата на гарваните е отредено особено, предпазено място.

Всъщност гарваните не се държат в кафези или нещо сходно. Те са свободни да летят, само че понякога ги " подстригват ", както се споделя в историческите кралски резиденции, с цел да ги насърчат да стоят близо един до различен.

Те също по този начин получават уютно заграждение, насилствена диета от „ месо, кръв и бисквити “, до момента в който „ хазяйничат на четири разнообразни територии в границите на стените на Тауър “. Ако стигнете до тук, може даже да видите техните пернати силуети.

Всичко за Вашата сватба
Почетно място и мит  кула гарвани, гарван, шест гарвана, лондонската кула, Англия, англия, легенда, вярвания, крал на Англия, крал, Лондон, кула, знак на Лондон, монархия Крис Скайф приказва за гарваните като за свои другари, като котки или кучета Снимка: YouTube/Forces News
Крис Скайф приказва за гарваните като за свои другари, като котки или кучета. Той следи всичко и се грижи възрастните врани, които по природа заемат територии, да не се бият между тях за нея.

През 2019 година гледачът приказва с горделивост и наслада за първите гарвани - четири пиленца, родени на територията на Лондонската кула през последните 30 години.

Днес там живеят шест птици, а точно Хюгин, Мунин, Тор, Брануен, Гуилъм и Болдрик. Те са получили имената си в чест на скандинавските митични герои.

Всеки гарван има цветна лента на единия крайник за по-лесно различаване. Те обаче могат да бъдат " уволнени " за неприятно държание. За това се издава специфичен декрет. Така да вземем за пример " Жорж Гарванът " беше уволнен през 1986 година, тъй като атакува и унищожи телевизионни антени.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg